Още една фабрика тръгва в първите месеци на 2022 г.

...
Още една фабрика тръгва в първите месеци на 2022 г.
Коментари Харесай

Турска компания отваря фабрика край Пловдив, ще работи за IK...

Още една фабрика потегля в първите месеци на 2022 година в Тракия икономическа зона, на територията на община Марица. „ Тюркоаз текстайл” ООД е турска инвестиция и ще създава полиестерни и полипропиленови нишки с приложение в текстила, превоза и конфекцията. Влакната на турския производител са в основата на текстила за тапицираните мебели на IKEA, най-голямата мебелна верига в света. От преждите пък японска компания основава платове за облеклата на италианския фешън бранд Gucci.

TURKUAZ TEKSTİL SAN. VE TİC.A.Ş. е учредена през 2002 година с марката TURKTEX в текстилния център на Турция - Бурса от двама бизнесмени - Бурханеттин Ераслан и Дюндар Четин. В България те стъпват преди повече от две години със закупуването на терен в ТИЗ. Сега строителството на завода е пред край, доставят се високотехнологичните машини. В проектите влиза и откриването на иновационен център към фабриката.

По информация " Марица " ще се търсят фрагменти най-вече със приблизително обучение за производството на нишки. В момента пък има отворена позиция за инженери.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР