Още един световен музикант ще участва в супергрупата на Дон

...
Още един световен музикант ще участва в супергрупата на Дон
Коментари Харесай

Ще бъде грандиозно: Дон Еъри идва с двама вокалисти за концерта в Пловдив!

Още един международен музикант ще взе участие в супергрупата на Дон Еъри /DEEP PURPLE/, която ще забие в Л етния спектакъл на Пловдив на 29 август . Към състава се причислява и шведът Stefan Berggren, който дружно с Carl Sentance от NAZARETH имат привилегията да изпълнят вокалите от рок класики на WHITESNAKE, RAINBOW, DEEP PURPLE, JUDAS PRIEST, Gary Moore, Ozzy Ozborne, включени в програмата на концерта.

„ Това ще бъде в действителност впечатляващо и невиждано до момента! ”, разгласи самият Дон Еъри. Легендарният кийбордист показва у нас специфичния си план DON AIREY ALLSTARS с мега рок шлагери , в чието основаване самият той е взел участие като музикант.

Клавиристът на Пърпъл взема решение да притегли втори вокалист за шоуто в Пловдив като специфична изненада за родните почитатели и с концепцията за оптимално блестящо показване на разнообразния репертоар от рок части, съставящи плана му.

Стефан Бергрен е един от най-известните шведски артисти , музиканти и създатели на песни. В кариерата си е споделял една сцена с музиканти от Whitesnake, Deep Purple, Brian May Band, Uriah Heep и Black Sabbath. Познанството и партньорството му с Дон Еъри не е от през вчерашния ден, като клавиристът на Deep Purple взе участие даже в записването на ария от солов албум на Бергрен.

На 29 август DON AIREY ALLSTARS BAND излиза в състав :

– Дон Еъри /DEEP PURPLE, RAINBOW, WHITESNAKE…/ – клавишни
– Карл Сентънс /NAZARETH/ – вокали
– Стефан Бергрен /WHITESNAKE, DEEP PURPLE, BRIAN MAY BAND, URIAH HEEP/ – вокали
– Кайтнер Зи Дока /Jon Lord, Ian Paice и Bruce Dickinson/ – китара
– Крис Чайлдс /THUNDER/ – бас
– Бернхард Велц /Jon Lord, Ian Paice и Bruce Dickinson/ – ударни.

Музикантите от групата подсигуряват зареждане с ударна доза рок адреналин и невиждано шоу в Летния спектакъл на хълма „ Бунарджика ” в Пловдив. Концертът е на 29 август. Начало е от 20:00 часа. Билети:

– мрежата на
– през. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР