Още един случай на коронавирус е регистриран в Стара Загора,

...
Още един случай на коронавирус е регистриран в Стара Загора,
Коментари Харесай

Още един с положителен тест за коронавирус в старозагорската болница 

Още един случай на ковид е регистриран в Стара Загора, а тестът е излязла нощес. Мъжът е 61-годишен и е настанен е в Клиниката по инфекциозни заболявания на Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване (УМБАЛ) " Проф. доктор Стоян Киркович ", удостовери пред Actualno.com проф. доктор Йовчо Йовчев, изпълнителен шеф на лечебното заведение. 
Мъжът преди дни е лекуван в Клиниката по ендокринология, където беше регистриран първият случай за община Стара Загора - 81-годишен мъж. Двамата пациенти обаче не са имали контакт, а все още се откриват контактните лица.
Пробите на медицинския личен състав на ендокринологичната са негативни, стана ясно късно нощес. С негативни проби са и всички контактни лица с 81-годишния мъж, признат на 25 март в Клиниката по ендокринологията в тежко положение поради диабетна кома. Той е с двустранна вирусна пневмония, само че не е на апаратно дишане. 
Това е третият случай на инфектиран с ковид в Старозагорска област . Преди десетина дни в инфекциозната клиника бе настанен 61-годишен мъж от Казанлък след завръщането му от Франция. Към момента той е в положително положение, ще бъде тестван и се чака при негативни два теста да бъде изписан до няколко дни, посочи проф. Йовчев. 
Университетската болница все още е обезпечена с хигиенно-санитарни материали и профилирана здравна екипировка за отбрана на работещите в болничното заведение, увери изпълнителният й шеф.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 1 април
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР