Още един кораб ще бъде осигурен за публиката на първата

...
Още един кораб ще бъде осигурен за публиката на първата
Коментари Харесай

За меломаните: Още един кораб за концерта на Еделина Кънева и Орлин Павлов на Острова

Още един транспортен съд ще бъде обезпечен за публиката на първата музикална демонстрация на Държавна опера – Бургас на остров Света Анастасия това лято- концертът с присъединяване на Еделина Кънева и Орлин Павлов. Той ще се организира на 14 юли от 21.00 часа на откритата сцена на острова. Поради огромния интерес, за меломаните ще има ще има спомагателен транспортен съд, който ще тръгне от Магазия 1 на Морска гара – Бургас в 19.00 часа, с изключение на плануваното тръгване в 20.00 часа, оповестиха от пресслужбата на Общината.



Звездните солисти ще пеят в петъчната вечер с оркестъра на Операта с концертмайстор – Христо Белчев, под диригентството на Левон Манукян, дружно с Иво Дуков – пиано и Димитър Желев – ударни.

Почитателите ще чуят музика на Гершуин, Франк Синатра, песни от емблематичните „ Уестсайдска история ", „ Цар лъв “, „ Котките “, „ Брилянтин “ и безконечните шлагери на Астор Пиацола, Гершуин, Мишел Льогран и други

Концертният театър " Не си отивай, лято… " е по концепция на Юлия Манукян, нейна идея е и мултимедията, допълваща цялостната визия на музикалния театър. Оркестрациите, както и обичайно артистичното наличие зад диригентския пулт, са запазена марка на маестро Левон Манукян.

Билети за „ Не си отивай, лято “ – на касата на Операта, каса „ Часовника “, в мрежите на Eventim -https://www.eventim.bg/.../ostrov-sveta.../performance.htmlи Grabo -https://grabo.bg/burgas/kontzert-o-pavlov-0fk75.

Тръгване за остров Света Анастасия - в 19.00 часа и 20.00 часа, от Магазия 1 на Морска гара – Бургас,

Тел.: 0884 025 918, 0875 343 043, 056 825 772
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР