Още е едва вторият кръг на Премиърлийг, а ново дерби

...
Още е едва вторият кръг на Премиърлийг, а ново дерби
Коментари Харесай

Ново голямо дерби с нови шампионски амбиции в Англия

Още е едвам вторият кръг на Премиърлийг, а ново дерби се задава за наслада на почитателите на британската игра. Тази вечер от 19.30 часа тимът на Манчестър Сити посреща Тотнъм, като срещата ще можете да наблюдавате по DIEMA SPORT 2.

Шампионът на Англия и финалистът в Шампионската лига дават обещание да изпълнят още веднъж сърцата на последователите си с обещаващ конфликт. Играчите на Пеп Гуардиола несъмнено има защо да отмъщават, макар че завоюваха трофея вкъщи. Тотнъм им лиши упоритостите за европейски успех през миналата акция, което би бил прелестен претекст за необикновен мач на "Етихад " довечера.

Фернандиньо още веднъж ще е разполагаем на „ гражданите” за съботния дуел. Бразилецът пропусна първия мач против Уест Хем, защото се завърна малко по-късно след лятната пауза, поради задължения с националния тим.

Крилото Лерой Сане е единственият главен състезател на Пеп Гуардиола, който ще липсва. Футболистът чака да бъде опериран, до момента в който левият бранител Бенджамин Менди може би няма да бъде пожертван в този мач, в случай че не издържи късния фитнес тест.


източник: Gulliver/GettyImages
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР