Още двама претенденти са аут.Финалът на Survivor: Скритият идол“ по

...
Още двама претенденти са аут.Финалът на Survivor: Скритият идол“ по
Коментари Харесай

Карамазов: Скоро бурята ще отнесе всички, с изключение на един в Сървайвър

Още двама кандидати са навън.

Финалът на „ Survivor: Скритият кумир “ по bTV наближава, оцеляването в рисковото риалити става все по-трудно и всяка последваща разлъка с приключението се претърпява трагично. Двама от любимците за успеха отпаднаха след оспорвана игра, а останалите кандидати за огромната премия от 150 000 лв. се прегрупираха и се сблъскаха с страсти, които цивилизацията не може да им предложи. Във филипинската джунгла някои от тях бяха атакувани от змия, а други демонстрираха виртуозно стратегическо мислене и използваха силата на Скрития кумир. 

В сряда от предаването отпадна шампионката по джиу джицу Мила Савова, откакто беше победена от IT специалистката Ганка Статева в борба за редене на знаци. Преди обаче да си тръгне от предаването, спортистката в профил от „ Survivor “ един от най-силните играчи - притежателя на автосервиз Драгомир Методиев. През този сезон Мила съумя да изпрати вкъщи още двама съперници - актрисата Йоана Върбичкова и футболната съдийка Джулиана Бутракова.   

Шампионката по джиу джицу одобри невъзмутимо загубата си, която пристигна след серия тежки тествания за тялото и душeвността й. В Survivor Мила беше член и на трите племена, дълги дни живя в изолираност на рисковия Острова на изкуплението и се бори безкомпромисно със противниците си. Преди последния двубой за оцеляване тя беше одраскана от змия, само че преодоля шока и сърцато се впусна в последната си борба против Ганка. „ За един златен медалист като мен е разочароващо да прекъсне играта на метри от финала. В „ Survivor “ обаче се научих, че не всичко е непременно. Това беше следващото тестване в моя живот, с което се оправих почтено и красиво “, сподели тя, откакто IT специалистката постави завършек на победната й серия. 

Самата Ганка беше изпратена на Острова на изкуплението, откакто режисьорът Зоран Петровски мъдро употребява своя Скрит кумир, избави с него учителя по физическо Денис Христофоров от изпъждане на родов съвет и насочи отрицателния избор против IT специалистката. Откъсването й от племето „ Мапурондо “ остави в потрес най-хубавите й другари в рисковото риалити - студентката Анелия Щерева и фитнестреньора Иван Георгиев.

Надигналият се ураган от страсти беше охладен от водещия Владимир Карамазов. Актьорът намери най-точните и правилни думи за сложната, само че вълнуваща игра. „ Скоро бурята ще отнесе всички, като се изключи един. Отпечатъкът, който ще оставите в „ Survivor “, зависи единствено от вас. Можете да го очертаете ослепителен и магичен като филипинския изгрев или да го оставите да бъде премахнат като пясъчния прахуляк, който приливите гълтам всеки ден “, сподели той на участниците. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР