Още двама души са задържани във връзка с обира на

...
Още двама души са задържани във връзка с обира на
Коментари Харесай


Още двама души са задържани във връзка с обира на банкомат в Сапарева баня в началото на ноември

Още двама души са арестувани по отношение на обира на банкомат в Сапарева баня в началото на ноември предходната година. За закононарушението към този момент има единствено един арестуван, който е и обвинен - това е  Господин Динев , който съгласно прокуратурата е оказал помощ на същинските причинители на обира. 

Останалите съучастници в обира бяха търсени при огромна полицейска интервенция, в която се включи и хеликоптер. Тогава се появиха догатки, че бандитите са избягали в чужбина.

Късно нощес още двама от тях са арестувани при случайна проверка на Министерство на вътрешните работи на пътя. Това са 40-годишният Красимир Йорданов – Джонката, притежател на заведение в Перник, и 35-годишният Кирил Микев - Свещичката. Двамата са оповестени за търсене предходната година.

Двамата попаднали на полицейски патрул нощес, когато за инспекция бил спрян лек автомобил Фолксваген „ Голф “. Колата се движела от пернишкия кв. „ Църква “ посока с. Студена.

След като служителите на реда подали сигнал на водача, колата спряла на към 150 метра от тях. Двама мъже изскочили от колата и побегнали - прескачали огради, бягали през дворове. Преследването траяло към час, когато единият бил арестуван на улицата, а другият – заварден до момента в който опитвал да се покрие във водите на р. Струма, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Двамата са арестувани за 24 часа, а оперативните дейности не престават под управлението на прокуратурата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР