Още днес ще внесем проект на Решение за създаване на

...
Още днес ще внесем проект на Решение за създаване на
Коментари Харесай

Мая Манолова: Няма да подкрепим ГЕРБ, независимо кой аватар на Борисов е предложен за премиер

" Още през днешния ден ще внесем план на Решение за основаване на Комисия по проверката, която да ревизира ръководството на Бойко Борисов. Готови сме и с настояването за чуване на Бойко Борисов за Плана за възобновяване и резистентност на следващия ден. Готови сме със законодателните оферти, които обещахме на българските жители ".

Това съобщи ръководителят на парламентарната група " Изправи се! Мутри вън! " Мая Манолова пред медиите през днешния ден, преди началото на първото пленарно съвещание на 45-то Народно заседание.

" Готови сме с ограниченията за незабавна финансова поддръжка от страната за дребните компании, самоосигуряващите се лица, семействата и пенсионерите. Ще настояваме всички дребни компании да могат да получат по четири междинни работни заплати, което е една депутатска заплата и пенсионерите да са подкрепени до края на 2021 година с 50 лева към пенсиите ", добави Манолова.

" Искам да знам кой ще е срещу поддръжка за компаниите, пенсионерите, семействата и хората, останали без работа вследствие на пандемията ", акцентира тя.

Манолова е безапелационна, че от " Изправи се! Мутри вън! " ще попречат държавното управление на Борисов да отсрочи внасянето на Плана и да лиши българския народ от нужните средства в пандемия. " Става въпрос за милиардите от Европейския съюз, които би трябвало да стигнат до всяко българско домакинство и до всяка българска компания ", съобщи тя.

" Няма да подкрепим кабинет, препоръчан от ГЕРБ, без значение кой аватар на Бойко Борисов ще бъде препоръчан за министър председател. Никой от нас не е в българския парламент за постове и за позиции. Тук сме, с цел да защитим българските жители, дребните компании, ателиетата, самонаетите, превозвачите, туристическия отрасъл. Поели сме задължения и ще внесем законопроекти още през днешния ден, безапелационна бе Манолова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР