Осемдесет годишният Тото Кутуньо си отиде на преклонна възраст в

...
Осемдесет годишният Тото Кутуньо си отиде на преклонна възраст в
Коментари Харесай

Стотици се поклониха пред големия Тото Котуньо

Осемдесет годишният Тото Кутуньо си отиде на напреднала възраст в  Милано. Певецът бе заровен в четвъртък сутринта в миланската базилика „ Свети Нерей и Ахил ”пише изданието La Stampa.

Над 500 души се събраха пред базиликата и посрещнаха ковчега на известния артист с продължителни овации, а както се чува на записите, оповестени в обществените мрежи, на входа на базиликата музикантите изсвириха най-известната ария на Коутиньо - " Италиано " на акордеон и китара.

„ Тото остави прелестна диря в света на музиката, той не е живял на вятъра, тъй като добротата и хубостта на неговите композиции остават зад тила му “, сподели Джанлуиджи Панеци, енорийски духовник на базиликата.

Освен прочувствените думи свещеникът си с напомни, че в същата  тази енория  великият Тото Котуньо е свирил на орган като юноша. А години по-късно се е оженил за брачната половинка си Карла на 4 октомври през 1971 г в същата тази базилика „ Свети Нерей и Ахил ”.

На поклонението бях видяни Джани Моранди, както  Пупо, които изрекоха съболезнования на роднините му и се причислиха към тях.А други негови сътрудници го уважиха с венци  цветя.

Инфо: vecer.press

Тагове: new Тото Котуньо Погребението на Тото Котуньо Снимки от погребението
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР