Осем сигнала са оставени да отлежават в полицията и прокуратурата

...
Осем сигнала са оставени да отлежават в полицията и прокуратурата
Коментари Харесай

Изтезаван, със счупени пръсти на ръцете и изтръгнати нокти - още разкрития за бруталното убийство на пастира от Антон

Осем сигнала са оставени да отлежават в полицията и прокуратурата против братята от село Антон - Дончо и Красимир Петрови. Това посочила инспекцията на службите след убийството на 28-годишния овчар.


В хода на гледане на мярката им за неотклонение пък стана ясно, че са изтръгнали ноктите на пастира, както и му счупили кутретата на ръцете, написа в. "Телеграф ".

Двамата мъже били известни в селото със своята експанзия и пренебрежително държание. Те били арендатори, само че нямало данни компанията им да е работила от 2018 година до момента, изясни и вътрешният министър Бойко Рашков.

След жестокото ликвидиране той се зарече да стартира спецоперации в дребните градове и села против локалните феодали като Петрови, Ценко Чоков и така нататък

Младият овчар Иван Доганов беше открит погубен от пердах в неделя. На място била извикана жена му Елеонора, която в същия миг се прибирала с 11-месечното им бебе.

По думите й Иван е бил пребит от Дончо и Красимир, тъй като си е изискал надницата от 50 лева Почернената майка показа още, че братята били известни с експанзията си, както и с непрекъснатите побои, които нанасяли на служащите си. В четвъртък втори овчар на Петрови самичък отиде в полицията, откакто няколко дни се укриваше.

По време на обиските в парцела им били открити серия доказателства, че те стоят зад побоя над Иван. В двора и на мястото на престъплението имало облекла, хартии, ръкавици, калник на автомобил, благосъстоятелност на Дончо Петров, по които имало кръв. Изследванията на някои от тях показвали, че има съвпадане сред изследваната кръв и тази на жертвата Иван.

Прокурор Франтишек Петров заяви, че е засечен вечерта преди убийството от камерите в селото автомобил, който е подобен с този на обвинения Дончо Петров.

Свидетел пък споделил, че се видял с брата Красимир и той му се оплакал, че са им откраднати 50 коня, 20 крави и още животни, само че той схванал кой е, пребил го, а преди този момент го мъчил. В залата стана ясно, че пастирът Дончо бил с пречупени кутрета на ръцете си, а ноктите на тях били изтръгнати.

Адвокатът на Дончо - Илия Павлов, настоя той да бъде пуснат, защото се грижи за семейство, а и нямало кой да гледа животните му. Той не бил осъждан досега и имал чисто досие.

Защитникът на брат му Красимир - Виктор Попов, пък изясни, че клиентът му работи на две места, грижи се и за заболели родители и за животни. Той бил осъждан, само че пък очевидно изпаднал в афект, откакто схванал кой им крадял животните. На въпрос за счупените пръсти и изтръгнати нокти на жертвата той съобщи, че имало данни, че убитият е пил целия ден преди този момент и не знаел човек в такова положение какво можело да направи с ръцете си.

Вътрешният министър Бойко Рашков пък разгласи преди няколко дни, че стартират инспекции на компанията на братята по линия с изключение на на Икономическа полиция, само че и на Национална агенция за приходите и БАБХ.

"Ръководството на Министерство на вътрешните работи взехме решение да предприемем огромни дейности в цялата страна, там където има сходни прояви на хора, които обявяват себе си като причинители на закононарушения, за които имаме данни за незаконна активност, и тероризират локалните хора ", уточни той./БЛИЦ.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР