Осем години след първата си среща на екрана, Джордж Клуни

...
Осем години след първата си среща на екрана, Джордж Клуни
Коментари Харесай

Nespresso събира Джордж Клуни и Жан Дюжарден на екран в нова екшън-комедия

Осем години след първата си среща на екрана, Джордж Клуни и Жан Дюжарден се събират още веднъж в последното, изпълнено с екшън телевизионно рекламно продължение на сагата на Nespresso „ Колко надалеч бихте стигнали за Nespresso? ”. Този път към динамичното дуо се причислява екранният другар на Жан Дюжарден - извънредно надарената Камил Котин, която прави своя дебют с Nespresso. В този брилянтно изпълнен занимателен и смешен филм суперзвездите се събират, с цел да покажат на света, че усетът на кафето Nespresso е толкоз извънреден, че те биха създали всичко, с цел да го имат, поставяйки въпроса към всички - до каква степен бихте стигнали за незабравимия усет на кафето Nespresso?

С дебют на 15-и ноември допълнително от 20 европейски страни, новата акция е еволюция на истинската реклама от 2014 година, само че този път виждаме Джордж Клуни да предлага да направи кафе Nespresso на Жан Дюжарден, с цел да разбере бързо, че има единствено една капсула кафе останала. С безукорен комедиен миг на всички места, Джордж Клуни дяволито издърпва килима отдолу под Жан Дюжарден, с цел да се докопа до последната капсула, преди тя да излети през прозореца към балкона на Камил Котин. Дуото би трябвало да сплоти сили, с цел да си върне капсулата - с Жан Дюжарден, който спуска Джордж Клуни в профил на постройката в плетен стол до жилището на Камил Котин. В поврат на сюжета нещата бързо се обръщат, защото Камил Котин би трябвало да си върне прясно свареното кафе Nespresso, безсрамно откраднато от Джордж Клуни. Как ще свърши всичко това?



„ Прекарахме ужасно време на фотосите на това продължение - да се съберем още веднъж с Жан постоянно е наслаждение, само че този път брилянтната Камил внесе своята нотка изисканост в фотосите и сътвори съвършената динамичност. Тъй като усетът на кафето и устойчивостта са в основата на тази реклама, беше естествено за мен да бъда част от тази акция с моето Nespresso семейство “, споделя Джордж Клуни за новия филм.

„ Беше ужасно да се съберем още веднъж с Джордж на снимачната площадка и да продължим нашето приятелско съревнование на екрана, само че този път с прелестната Камил, която да ни държи под надзор. Снимките бяха доста енергични с доста комедийни моменти в микса, както на екрана, по този начин и отвън него. Всичко това беше допълнено с безпределно количество вкусно кафе измежду другари, какво друго бихте желали? “, прибавя Жан Дюжарден.

Камил Котин разяснява дебюта си с Nespresso като сподели, че като французойка, която обича кафето, е огромен почитател на марката.

„ За мен беше огромна чест да се причисля към великите Джордж Клуни и Жан Дюжарден на снимачната площадка като част от тази емблематична реклама на Nespresso – изключително когато надвивам над тях в този сюжет, като в същото време подсещам на хората да дадат своя принос за планетатa “, споделя тя.

Кафе с извънреден усет, което елементарно ожете да рециклирате

От някои от най-висококачествените кафеени зърна и техники за печене до своите новаторски машини и капсули, които резервират свежестта на мляното кафе, Nespresso предлага ужасно на усет кафе във всяка чаша.

Nespresso продължава да предлага новаторски способи да направи преработването на капсули допустимо най-лесно за своите клиенти. Всяка капсула Nespresso е направена от алуминий, който резервира свежестта и аромата на висококачественото кафе във времето. Нещо повече, алуминият също е безпределно рециклируем и е един от най-добре рециклираните материали, когато се сортира.

„ Радваме се да съберем още веднъж динамичното дуо на Джордж Клуни и Жан Дюжарден дружно с извънредно надарената Камил Котин, за тази акция, занимаваща се с тематики, които са част от нашите съществени полезности, извънреден усет към кафето и резистентност. Кафето Nespresso е мощ за положително, доставяйки паметен усет по виновен метод и ние искахме нашият непрекъснат ангажимент към нашите клиенти в действителност да се чуе в този филм. Нашата визия също в действителност резонира с участниците и това в действителност изпъква през цялата акция “, споделя Мелани Бринбаум, Chief Brand Officer на Nespresso.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР