Осъществяването на цялостен, детайлен одит на системите за управление и

...
Осъществяването на цялостен, детайлен одит на системите за управление и
Коментари Харесай

Лорер изчаква одита на МФ във Фонда на фондовете

Осъществяването на повсеместен, подробен одит на системите за ръководство и надзор и активността на ФМФИБ ЕАД /Фонд на фондовете/ досега, желае министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер, който през днешния ден се срещна с управлението на Фонда.

Целта е с оглед разпознатите опциите за повишение на успеваемостта да се усъвършенства репутацията на сдружението.

Към сегашния миг Фонда на фондовете е обект на планова одитна инспекция от страна на Изпълнителната организация за одит към МФ. Резултатите от инспекциите ще открият успеваемостта от активността на сдружението досега и ще дават опция за въвеждането на спомагателни усъвършенствания и положителни практики.

Коментирани бяха ограниченията по определяне на оптималната бистрота при работата на Фонда , като да вземем за пример общественото оповестяване на крайните получатели на финансови принадлежности и стартиралите съвещания на така наречен съвещателен съвет, където вземат участие всички контрагенти, чиито принос би нараснал добавената стойност при имплементирането на финансовите принадлежности в България.
 Лорер: Здравният министър би трябвало да е мощен човек с емпатия
Лорер: Здравният министър би трябвало да е мощен човек с емпатия

Основна грижа на Политическа партия била по какъв начин българинът да не прекара зимата на студено

По време на срещата изключително внимание беше отделено на опциите и провокациите пред активността на Фонда при структурирането на финансови принадлежности за новия програмен интервал 2021-2027, поради ролята му в ръководството на ресурсите от Европейските структурни и капиталови фондове в България. Подробно бяха разисквани и вероятни подходи за тяхното превъзмогване.

Министър Лорер се срещна и с разбор на обстановката по повод темпа на използване на финансовите принадлежности по съществуващите мандати, контрактувани с Оперативните стратегии в страната, възлизащи на почти 1.3 милиарда лева

Детайлно беше разискван и напредъка на почналата метаморфоза на структурата за възстановяване на процесите в сдружението и усъвършенстването на бизнес модела на Фонда.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР