Осъществено бе доста неочаквано космическо пътуване.Двама изчезнали прародители на човека

...
Осъществено бе доста неочаквано космическо пътуване.Двама изчезнали прародители на човека
Коментари Харесай

Самолет качи мъртъвци в Космоса! Какво се случва

Осъществено бе много ненадейно галактическо пътешестване.

Двама изчезнали прадеди на индивида направиха ненадейно странствуване в космоса. Останките им прелетяха с галактически аероплан на Virgin Galactic в суборбиталното пространство и по този начин те станаха „ мъртви астронавти “, оповестява Глас Нюз.
-->
Костите на двама изчезнали прародители на индивида, а точно представител на типа Australopithecus sediba, починал преди съвсем 2 милиона години, и представител на типа Homo naledi, умрял преди 250 хиляди години, излетяха в космоса на 8 септември на борда на Космическият аероплан Virgin Galactic VSS Unity като част от идващото туристическо изстрелване в суборбиталното пространство, пише IFLScience.

За да бъдем по-точни, ключицата на Australopithecus и костите на палеца на Homo naledi, които са били съхранявани в дребен резервоар от въглеродни нишки, са били в космоса. 

Заедно с туристите останките на човешките предшественици бяха изнесени за първи път благодарение на галактическия аероплан VMS Eve до надморска височина от 15 км, където галактическият аероплан VSS Unity със своите пасажери и необикновен товар отлетя по-далеч в суборбиталното пространство, т.е. това е съвсем открития космос.

Останките на Australopithecus sediba бяха открити през 2008 година в пещерата Малапа в известната люлка на човечеството в Южна Африка. Останките на Homo naledi са открити на същото място, само че в пещерата Rising Star. И двете открития са направени от Лий Бергер от Университета на Витватерсранд, Южна Африка.

Именно той съобщи костите на два изчезнали типа човешки предшественици на астронавта Тимъти Неш, който хвърча с тях на борда на галактическия аероплан Virgin Galactic. 

Според Бергер фактът, че човешките предшественици са летели в космоса, въпреки и под формата на „ мъртви астронавти “, е самопризнание от страна на актуалните хора за значимия принос, който са създали за софтуерното развиване на индивида. Ако тези родственици на индивида не бяха укротили огъня и не бяха изобретили значими принадлежности за работа и лов, надали в този момент хората щяха да летят в космоса, счита ученият.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР