Осъждам нападението над полицейския екип. Това е недопустимо. Предполагам, че

...
Осъждам нападението над полицейския екип. Това е недопустимо. Предполагам, че
Коментари Харесай

Младен Маринов с подробности за Северен Красимиров и полицаите, нападнати от роми в Сливен

Осъждам нападението над полицейския екип. Това е неприемливо. Предполагам, че към този момент са открили нарушителите. Такива случаи най-вероятно ще има и още. Не толерираме мощна музика над позволеното време, и при полицейска инспекция постоянно се случват такива неща. Това съобщи вътрешния министър Младен Маринов от коридорите на Народното събрание във връзка днешното нахлуване над служители на реда в Сливен, съобщи кореспондент Novini.bg.

"Когато служител на реда отива при такава обстановка би трябвало да е оборудван. Догодина ще желаеме по-добро съоръжение, само че това е въпрос на бюджет. Категорично ще постановяваме закона. Имаме проблем с възпитанието в обществото, всичко би трябвало да потегля от учебно заведение ", добави той.

"Вече нещата са във фаза на досъдебно произвеждане, заради тази причина не можем да даваме спомагателна информация. След като Северин ни беше върнат сме документирали и други доказателства, които също го показват за виновника за убийството ", сподели още вътрешният министър за обвиненият за убийството на Виктория Маринова Северин Красимиров.

"Една присъда не може да лежи единствено на признания. Изследват се доказателства, той несъмнено има право на отбрана. Нещата са в Прокуратурата ", безапелационен бе Маринов.

"Продължават грубите нарушавания на пътя, макар тройното завишение на санкциите и глобените. Беше блъсната майка с детска количка, това е жестоко нарушаване. Не сме толерантни на пътя ", приключи Младен Маринов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР