Осъдиха по бързата процедура на условна присъда родителят, който вилня

...
Осъдиха по бързата процедура на условна присъда родителят, който вилня
Коментари Харесай

Осъдиха бащата, който вилня в училище в Пловдив

Осъдиха по бързата процедура на условна присъда родителят, който вилня в час по химия в пловдивското учебно заведение " Княз Александър Първи ”. Припомняме, че на 22 януари 50-годишният мъж нахлул в класната стая на щерка си по време на образователни занятия, с цел да желае пояснение от възпитаник, който имал спор с нея. Това било сторено с експанзия и неучтивост. 

Пловдивският областен съд е осъдил мъжа на девет месеца „ отнемане от независимост “, само че присъдата ще бъда условна с три години изпитателен период. Родителят е признал виновността си. 

Инцидентът е бил стресиращ за всички в учебното заведение. Мъжът влязал, избутал защитата и нахлул в класна стая на седми клас. Той се отправил към чина на 13-годишно момче, с цел да желае пояснение за спор с щерка му. Въпреки опитите на преподавателката да потуши абсурда, мъжът почнал да дърпа ученика за якето и да му приказва на всеослушание. От управлението на учебното заведение е бил подаден сигнал на тел. 112, като на място дошъл полицейски екип. 

Не инцидентно класификацията на прокуратурата е, че става дума за хулигански дейности, отличаващи се с извънреден цинизъм и смелост. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР