Осъдих Елена Йончева, с което изчистих името си. Енергетиката ще

...
Осъдих Елена Йончева, с което изчистих името си. Енергетиката ще
Коментари Харесай

Делян Добрев: Осъдих Елена Йончева и изчистих името си

Осъдих Елена Йончева, с което почистих името си. Енергетиката ще е сферата, която ще се промени най-вече в идващите 10 години. Това отговори пред Българска национална телевизия Делян Добрев от ГЕРБ на въпрос за какво още веднъж се кандидатира за народен представител.

Той съобщи, че има огромен брой номинации от структурата на ГЕРБ в Хасково. Добрев счита, че Елена Йончева го е атакувала, с цел да стане евродепутат. По въпроса с кумгейт заяви, че съдът е наредил Йончева да му изплати обезщетение.

Една от най-важните тематики за него е да продължи санирането, само че освен на блокове, а и на къщи: „ Всяка година семействата, които са санирани, икономисват 200 милиона лв. “.

По тематиката с АЕЦ Белена Добрев заяви, че планът би бил сбъднат, в случай че има частен вложител: „ След 10-15 години ще има от ден на ден дребни фотоволтаични системи, а не толкоз създаване на нови АЕЦ “.

Той беше безапелационен, че мините ще останат в предишното, тъй като електрическата енергия от ТЕЦ-овете на въглища ще бъде облагана с налог, поради замърсяването. Като опция на заетите в този бранш уточни стратегии за преквалифициране.

„ Във всяко ръководство има неточности, само че ние не чуваме по-добри решения, даже не чуваме никакви решения “, приключи Добрев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР