Осъденият на 20 години затвор Георги Семерджиев получи нова присъда.

...
Осъденият на 20 години затвор Георги Семерджиев получи нова присъда.
Коментари Харесай

Семерджиев с нова присъда от 2 год., този път за побой, бившият футболен национал Бандаловски с условна

Осъденият на 20 години затвор Георги Семерджиев получи нова присъда. Тя е от 2 години и е за побой след скандал на пътя, станал през 2012 година. Издадена е от Софийския областен съд.

Новото наказване идва единствено 45 дни, откакто 36-годишният някогашен футболист получи 20 години затвор за съдбовната злополука на столичния бул. “Черни връх ”. Тя стана на 5 юли м. година и при нея дрогираният и без брошура наркодилър умъртви Христина Дилева и Хариет Стефанович, откакто мина на алено.

Новата присъда е за закононарушение през месец май 2012 година Тогава Лъчезар Вутов карал колата си, когато Семерджиев почнал да кара своя автомобил зад него, да му присветка с фарове и когато се изравнил, почнал да псува. Следващия ден Вутов и негови другари видели возилото на Семерджиев в кв. “Хаджи Димитър ”. Решили да схванат какво са желали от тях предния ден. От прилежащия блок излезли Семерджиев, някогашният футболен национал Иван Бандаловски и момиче.

Стигнало се до сборичкване. Семерджиев извадил мачете и разрязал коляното на Вутов. После Бандаловски споделил, че би трябвало да извикат полиция и кола за спешна помощ. По-късно някогашният национал изясни, че другите мъже са ги нападнали, а те се защитавали. Самият Бандаловски получи условна присъда от 1 година.

Решението на Софийския областен съд може да се апелира или стачкува пред по-горна инстанция./24 часа

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР