Осъдените са двама рецидивисти, а случаят е от 30.12.2020 годинаПо

...
Осъдените са двама рецидивисти, а случаят е от 30.12.2020 годинаПо
Коментари Харесай

Затвор за кражба и точене на пари от чужда банкова карта в Русе

Осъдените са двама рецидивисти, а казусът е от 30.12.2020 година

По обвиняване на Окръжна прокуратура – Русе, Д.Б. и И. И. (в изискванията на рисков рецидив) са приети за отговорни за това, че на 30.12.2020 година в гр. Русе, в съучастничество, посредством разрушение на загради, крепко направени за отбрана на парцел, лишили непознати движими движимости от владението на притежателя, без негово единодушие, с желание незаконно да ги присвоят. Двамата откраднали панел за авто CD плейър, връзка със секретни ключове и връзка с ключове за лек автомобил, зарядно устройство за зареждане в автомобил с USB кабел, прожектор, персонални документи и банкови карти, всички на обща стойност 126 лв.. Д.Б. е приет за отговорен и за това, че на 30.12.2020 година в гр. Русе употребявал платежен инструмент – откраднатата кредитна карта, без единодушието на титуляря - закононарушение по член 249, ал.1 от Наказателен кодекс.

За осъществените закононарушения Д.Б. е наказан на единадесет месеца отнемане от независимост, а И.И., който е направил закононарушението в изискванията на рисков рецидив - на една година отнемане от независимост при първичен непоколебим режим.

Делото е завършило след утвърдено от Окръжен съд – Русе съглашение, което има последствия на влезнала в действие присъда.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР