Оригинал впечатли зрителите в шоуто Стани богат. Александър Червенков започна

...
Оригинал впечатли зрителите в шоуто Стани богат. Александър Червенков започна
Коментари Харесай

Счетоводител-оригинал смайва в Стани богат, преметнал хакер в Интернет

Оригинал впечатли феновете в шоуто " Стани богат ". Александър Червенков стартира стремително играта и  решително се устреми към огромна облага.

За играча се разбра, че е приключил счетоводство в Япония, а във Франция голям бик го е хвърлил два пъти във въздуха. Сашо също по този начин е успял да излъже професионален лъжец в Интернет и постоянно върви на фестивали за електронна музика.

Преди да минат към с въпросите, Сашо подари на Михаил Билалов японски сувенир, а водещият се пошегува, че ще му върне жеста с чек. Впоследствие Билалов сподели неподозирани благоприятни условия и зададе няколко въпроса на японски, на които Червенков без проблеми отговори.

Александър не се затрудни с петте въпроса за първата сигурна сума от 500 лв. и въздъхна с облекчение, че е отървал огромния позор.

За 1000 лв. той бе запитан: „ Какви риби са представителите на особено селектираните породи Тракия 1 и Пловдивски огледален? “ - Кефали, Паламуди, Шарани, Сафриди.

След къс размисъл играчът вярно маркира третата опция.

Въпросът за 1500 лв. бе: „ В кой кино воин е трансфорат убитият от улични банди детройтски служител на реда Алекс Мърфи? - Железният човек, Капитан Америка, Робокоп, Маската.

Тук Червенков се оправи ослепително и изясни най-важното за всеки филм, до момента в който уточни правилно Робокоп. Това остави без думи Билалов, който призна, че повече няма какво да добави.

Последва въпрос за 2000 лв.: „ Къде се развива действието в романа на Халед Хосейни „ Ловецът на хвърчила? “, с варианти Афганистан, Сирия, Виетнам и Камбоджа.

Александър отстрани третата и четвъртата опция, и изиска 50 на 50. Това се оказа умно решение, защото компютърът остави Афганистан и Виетнам, и участникът, без да се замисли, отгатна, че е Афаганистан.

В сряда той ще има опция да завоюва повече пари в телевизионната игра, като на негово разположение ще бъдат още два жокера, единият от които е в публиката - неговия състудент от Американския университет в Благоевград Илия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР