Организираните от тях рождени дни са шумни и непредвидими, а

...
Организираните от тях рождени дни са шумни и непредвидими, а
Коментари Харесай

Вижте С Какво Да Зарадвате Любимия Човек За Свети Валентин Според Зодията!

Организираните от тях рождени дни са шумни и непредвидими, а те като положителни домакини ще се постараят компанията да е разнородна и празнично настроена. В случай, че не знаете какъв тъкмо да бъде вашия подарък, то наложително се насочете към магазините, където можете да намерите всевъзможни модернистични творби на изкуството.

Не си губете времето да подарявате на честолюбивия Овен дарове, купени инцидентно или от " магазин за 1 лев ". Не се и съмнявайте, че ще разбере и ще се обиди. По-добре им подарете нещо същинско и живо – рядко зелено растение или папагалче в клетка. Овните драговолно одобряват и бижута от натурални камъни.

Телецът обича да получава практични, само че скъпи дарове. Ако опциите не ви разрешават да купите картина, то подарете им неповторимо украшение и наложително оставете цената повърхностно да се вижда. Не забравяйте добре да се погрижите и за външния си тип, защото ще сте в компанията на защити посетители. Не се съмнявайте - храната ще изобилства, а напитките ще са подбрани с усет. Атмосферата ще е празнична и най-вероятно от самото начало ще имате чувството, че посрещате Нова година. Телецът ще се погрижи да запомните това събитие за цялостен живот.
На работливия Телец подхождат приятни дребни движимости, които да носят хубост в трудовото всекидневие: настолен часовник, химикалка със златно перо, загадъчна дрънкулка, рамка за фотоси (в нея тя може да постави и Вашата).

Близнаците са извънредно впечатлителни натури, тъй че даже и да напишете стихотворение в тяхна чест те ще са най-щастливите хора на земята и ще помнят жеста до края на дните си. Импровизирайте и ще бъдете дарени с най-пленителната усмивка от представителя на този въздушен знак. В никакъв случай обаче не очаквайте богато пиршество от близнака - имайте поради, че той най-вероятно е провел празненството в последния миг и е изцяло неопитен. Нежната половинка от зодията би изкрещяла от наслада при типа на цялостен комплект гримове или изящен телефонен уред.

Близнаците обожават остроумните подаръци-изненада и с цел да им се угоди би трябвало да се потрудите малко повече. Смешна запалка-пистолет, звънчета… или комплект от, на пръв взор, несъвместими предмети, съпроводени със стихче, за което дава отговор Вашата фикция. Наблегнете на самостоятелното, с което ще Ви запомнят.

За Раците купете подарък от антиквариат - меден свещник, който наложително да е притежаван от няколко генерации или китайска лампа, която биха могли да употребяват на сантименталните вечери. В никакъв случай не забравяйте метода, по който ще поднесете скъпоценния си подарък, защото това е част от ритуала. Най-важното за представителите на този зодиакален знак е трайността освен на движимостите, които им поднасяте, само че и вярното изложение на възприятията в подобен миг. Раците са затворени персони и имат потребност да ги подсетите за празника.

Раците са огромни фенове на комфорта и уюта. Подарете на жената-Рак нещо меко и топло – блузка от камилска вълна, красиви и топли пантофи, стелки, които отстраняват напрежението в мускулите на краката…., а за какво не и някакъв потребен домашен апарат – сокоизтисквачка или блендер?

Огненият Лъв единствено си търси мотиви, с цел да провежда следващото празненство за най-близките си хора. За него всеки ден може да се трансформира в празник, стига несъмнено да е надъхан на тази периодичност. Независимо къде ще се състои фиестата при всяко състояние, знайте, че сте взели присъединяване в нещо неповторимо. Не ви предлагам да отивате на това грандиозно събитие, в случай че не сте във форма, тъй като ще се изложите. Най-подходящият подарък за Лъва е царският, тъй че раздвижете фантазията си и ще откриете верния отговор на загадката. Знайте, че би трябвало да е фрапантен и невероятен.

Въпреки че си дава тип, че й е все едно, жената-Лъв чака от Вас същински царски подарък. Тя желае да получи същинско украшение – колие или пръстен с безценен камък. Мъжът-Лъв няма да се обиди, в случай че му подадете плик с няколко банкноти в евро.

Ако желаете да не изнервите Девата на празненството, което е провела, то би трябвало наложително да бъдете в точния час на точното място с удобен подарък в ръце. Купете й пуловер или чадър и не се сърдете, в случай че не ги използва, защото Девите са доста взискателни и претенциозни натури. Най-вероятно ще ви поканят на вечеря в стеснен другарски кръг. Очаквайте да видите резултата от няколкомесечна подготовка - масата ще е богато украсена, а храната ще е в обилие. Представителят от този зодиакален знак непрекъснато ще пърха към вас, с цел да задоволи всяка ваша волност. Насладете се на уюта и спокойствието.

Девите имат разностранни ползи и по тази причина изборът на подарък зависи от това какъв брой добре познавате дадения човек. Можете да зарадвате Девата с компакт диск с обичана мелодия, с нещо, обвързвано с заниманието й/му, енциклопедия, украшение от ахати.

Везните обичат с мотив или без мотив сами да избират своите дарове. Този факт е налице, не тъй като не имат вяра на своите другари, а тъй като знаят от какво тъкмо имат потребност. В множеството случаи става въпрос за нещо обвързвано с работата им. Не биха ви отказали годишен абонамент за някое известно издание или книга, която жъне международни триумфи. Ако не познавате добре усетите им, то по-добре им купете игра, с която да си отпочиват след тежкия работен ден. Везните са невероятни персони и не се изненадвайте, в случай че празнувате рождения им ден на транспортен съд или в някоя хижа. Мога да ви подсигурявам едно, а точно, че погълнатото количество алкохол ще е като през “сухия режим ”.

Везните не обичат екзотични или уреди със комплицирано изложение или указания на непознат за тях език. За тях е подобаващ подарък, който радва окото с хубостта си и поддържа тяхното възприятие за естетика, свойствено за този знак. Най-добре е това да бъде предмет на изкуството – картина или просто албум с подбрани репродукции на известни художници, древен сервиз или предмет на актуалното изкуство.

Скорпионът постоянно е желал доказателства за почитание и респект. Най-безценният, който можете да му извършите, е да намерите художник, който да увековечи лика му. Другата опция е да им подарите огледало с размерите на стена или красива рамка за фамилните портрети. Скорпионът търси крайностите и изненадите. Опаковката на подаръка има огромно значение за него. Намерете експерт, който добре да оформи букета и не на последно място, изрепетирайте метода, по който смятате да поднесете дара. Подгответе се душевен да поддържате връзка в претенциозна и даже снобска среда.

Скорпионът, в устрема си да поразява и обезкуражава, чака от Вас подарък, който ще й/му помогне за следващ път да се отдели от тълпата. Подарете му бутилка хубаво уиски/вино, мобилен телефон с необикновен дизайн или ръчен часовник с голям брой сменяеми циферблати или каишки, които да сменя съгласно настроението си.

Дружелюбният Стрелец чака от вас някакъв величествен жест на внимание. Не е задоволително да купите нещо, значим е жеста. Напишете тирада за случая. Демонстрирайте почитание и респект към тях, като им обясните какъв брой сила сте вложили за подготовката на подаръка. Стрелците рядко са наясно какво тъкмо би трябвало да бъде тържеството, което биха желали да провеждат, по тази причина се нуждаят от асистент. Изберете вие мястото, където да съберете приятелите - нещо скромно, само че уютно. Не забравяйте преди тържеството да му дадете чаша уиски или валериан за разпределяне, защото те постоянно се тормозят дали гостите им ще останат удовлетворени.

Искрените и очарователни Стрелци ще се зарадват на всевъзможен подарък – те просто правят оценка вашето усърдие при избора му. Можете да подарите книга с разкази за детективи, магии… музикална кутийка… Дори най-обикновен привет по телефона за Стрелеца е скъп като знак на Вашето внимание.

Козирозите нормално обичат да събират близки другари у дома, само че когато става въпрос за всеобща забава, то празненството би трябвало да е отвън дома им. Представителите от този зодиакален знак са стеснителни хора и прекомерно персонален подарък би ги смутил. Изберете парфюм от висока класа или кожен портфейл, тъй като точно по този начин ще затвърдите мнението на козирога за неговата стабилност и значителност. Тържествата проведени от него са непредсказуеми, тъй че е ваша задачата с подарък и жестове да намалите дистанцията, само че не прекалявайте, тъй като това може да докара до противоположен резултат.

Козирогът обича всичко загадъчно и тайнствено. Подарете й/му карти за гадаене или други магьоснически атрибути. Ще й/му харесат загадъчни лампи, в които нещо се движи или върти. Подходящ подарък са и алманах с главоблъсканици или книга за космоса.

Водолеите се надяват да получат удостоверение на обстоятелството, че светът се върти към тях. Фантазиите им са прекомерно колоритни, а най-голямата фантазия на всеки Водолей е да режисират празника си по собствен личен метод. В мига, в който прекрачите прага на дома им, бъдете подготвени за всевъзможен жанр изненади. Не се ангажирайте да им купувате претенциозни. Единствено се заредете с позитивна сила и с настройката, че веселбата ще продължи до зори, само че тъкмо къде даже на вас самите до последно няма да ви бъде ясно. Диск с добре подбрана музика или амулет за шанс са най-подходящите блага за тези чаровни представители от зодиака.

Склонните към талантливост Водолеи на драго сърце ще одобряват за подарък фотоапарат, камера или нова компютърна игра – всичко, което може да развива аналитичния им разум и да им даде мотив за възникване на нови истински хрумвания.

Ако желаете да поднесете допустимо най-хубавия подарък на представител от зодия Риби,то организирайте тържеството без тяхно познание. Бъдете сигурни в едно, че насладата, която ще им доставите ще помнят за цялостен живот. Друг метод да ги заинтригувате е да им подарите книга от първокласно книгоиздателство. Комплиментите са част от ритуала, който би трябвало наложително да извършите. Рибите са толкоз любвеобвилни, че някой домакински любим би си намерил идеалния собственик. Не се изненадвайте, в случай че разберете, че подбраното меню е следващия опит, значимото е да запазите хладнокръвие на духа.

Впечатлителните Риби обичат да получават подарък, който носи в себе си мир и естетика. За тях подобаващ подарък са албум за фотоси, филми за животни, бижута и други декорации от камъни, които могат да им послужат за талисмани.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР