Организираните фенове на ЦСКА съобщиха, че спират с бойкота, който

...
Организираните фенове на ЦСКА съобщиха, че спират с бойкота, който
Коментари Харесай

Сектор Г официално прекрати бойкота, но пак нападна Гриша Ганчев и сие

Организираните почитатели на ЦСКА оповестиха, че стопират с протеста, който оповестиха в края на предишния сезон.

Те разгласиха позиция по отношение на обстановката в клуба, в която обявиха, че съвсем нищо в ЦСКА за интервала сред май 2022 и февруари 2023 година не се е трансформирало и те ще се опитат да трансформират това с наличие.

Феновете от Сектор Г показаха насладата си от първото място на отбора в класирането, като обявиха, че се надяват Саша Илич да остане отпред на тима.

Организираните последователи откроиха опитите на разнообразни лица да дискредитират техния протест през първия полусезон на тази акция.

Според тях, нищо в клуба не се е трансформирало с изключение на козметични опити за усъвършенстване в маркетинга и основаването на новия магазин на стадион " Българска войска ".

Те не скриха задоволството си от това, че отборът е преди всичко в класирането и поздравиха треньора Саша Илич, показвайки поддръжката си към него и изразявайки вяра, че няма да бъде махнат. Въпреки това, проведените последователи на " аления " клуб са на мнение, че ЦСКА има занапред да убеждава своите почитатели, че есенният полусезон не е някаква случайност и че пролетните полусезони от последните няколко години няма да се повторят и в този момент.

Темата за стадиона не бе наранена надълбоко от тях, като почитателите приканиха за повече връзка и бистрота, защото другояче се основава чувство, че неще не е както би трябвало.

По отношение на управлението, почитателите още веднъж бяха сериозни, наричайки го " полуаматьорско ", като обявиха, че не чакат нищо изключително в близко и дълготрайно бъдеще.

Накрая те обявиха, че са пробвали да повлияят на обстановката с неявяване от трибуните, което не се е получило. Затова и в този момент ще опитат да го създадат с наличие, като обявиха твърдо, че няма да се пречи на тима да прави това, за което е основан – да побеждава.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР