Организацията за празничния ден и промените, които трябва да се

...
Организацията за празничния ден и промените, които трябва да се
Коментари Харесай

Започна подготовката за 24 май в Бургас

Организацията за празничния ден и измененията, които би трябвало да се създадат бяха разисквани в община Бургас с представители на другите ресори.
Денят ще стартира с шествие, в което ще се включат представители на университети, дейци на изкуството и културата, учебни заведения, детски градини. Общо към 8000 души ще преминат през централните улици на града в възхвала на свети Кирил и Методий. Началният час на празничния церемониал е 10:30 часа.
Една от реорганизациите във връзка шествието включва възбрана за придвижване на коли по улица " Васил Левски ". Същото се отнася за някои по-малки улици, които са пресечки на " Христо Ботев ". По тях ще бъде допустимо единствено пешеходно придвижване. Центърът за видеонаблюдение ще следи местата където има запушване на придвижването и ще подава информация на полицията и на общинска дирекция " Управление при рецесии, публичен ред и сигурност ".
В късния следобяд стартират изпращанията на зрелостници. Предпочитаните за това места са терасата пред " Морско казино ", площад " Тройката ", експоцентър " Флора ", площад " Св. Кирил и Методий ", Пантеона в Морската градина. Пространствата, които се намират наоколо до тези места се изпълват с хора и коли. Много постоянно това затруднява придвижването и има потребност от намесата на чиновници на КАТ.
От полиция дават обещание засилено наличие както на тези места, по този начин и по целия път към курортен комплекс Слънчев бряг.
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР