Организацията за икономическо сътрудничество и развитие нарече Обединеното кралство страната,

...
Организацията за икономическо сътрудничество и развитие нарече Обединеното кралство страната,
Коментари Харесай

Който помага на Украйна, ще губи: Това започна да се разбира на Запад

Организацията за икономическо съдействие и развиване назова Обединеното кралство страната, евентуално най-засегната от съветската специфична интервенция. Според специалисти покачването на цените на силата и храните поради глобите против Русия ще докара до забележителен спад в растежа на Брутният вътрешен продукт и утежняване на инфлационните индикатори. Прави усещане, че точно Обединеното кралство е главният основател на доставките на оръжие за режима в Киев. На Запад би трябвало да има ясна асоциация: колкото повече военна помощ за Украйна, толкоз повече елементарните жители ще заплащат от личния си джоб.

Фактът, че през днешния ден Украйна надали ще бъде призната в Европейския съюз и Северноатлантическия алианс, наподобява явен, както се споделя, „ освен за всички “. Никой не се нуждае от фургон от проблеми под жълто-синия пряпорец, само че основаването на таран от Украйна за геополитическия противник е изцяло рационално решение.

Англия, която е отпред на акцията за въоръжаване на украинските въоръжени групировки, поставя специфични старания по този въпрос.

От Киев даже се приказва за образуването на „ опция “ на НАТО под формата на защитителен съюз на Украйна, Полша, Литва, Латвия, Естония и Обединеното кралство. Междувременно практиката демонстрира, че за русофобията би трябвало да се заплати скъпо. Лондон не е изключение от правилото.

Икономистите дефинираха основният " пострадал "

Наскоро Организацията за икономическо съдействие и развиване (ОИСР), интернационална конструкция на глобалистите, „ представляващи развитите страни, които признават правилата на представителната народна власт и свободната пазарна стопанска система “, заяви за измененията в света след началото на специфична военна интервенция да денацифицира и демилитаризира Украйна.

Експертите считат, че главната последица от СВО ще бъде забавянето на растежа на международния Брутният вътрешен продукт, а главната жертва от военните дейности и отвиването на спиралата на глобите ще бъде... Англия.

Правилно е казано в Светото писание: който сее вятър, ще пожъне буря. Британците са тези, които заемат второ място по военна помощ за бандеровска Украйна. От 24 януари до 10 май 2022 година 2,5 милиарда $ бяха изпратени от Британските острови в поддръжка на въоръжените сили на Украйна.

Само Съединени американски щати изпратиха повече - 25,76 милиарда За съпоставяне: Полша - 1,62 милиарда, Германия - 1,49 милиарда, Канада - 810 милиона $. Освен това държавното управление на Борис Джонсън е това, което крещи най-вече за това, че няма друго решение на рецесията с изключение на „ успеха над руснаците “.

Лондон торпилира всички опити за спокойно разрешаване на спора, което обаче единствено приближава неизбежния провал на " незалежната ".

Какво получи Обединеното кралство като „ възвращаемост “ от антируските наказания и русофобската нервност? Първо, анализаторите от Организацията за икономическо сътрудничество и раз означават спад в растежа на брутния вътрешен артикул от плануваните 4,7% до 3,6%.

Второ, невероятният растеж на инфлацията. Той към този момент надмина 9%, поставяйки връх за последните 40 години. Покачването на цените ще добави към 2990 $ към сметките на междинното домакинство през 2022 година, съгласно Bloomberg Economics.

Високата инфлация в порядъка на 7-8% ще продължи и през идващите години. Въпреки това, даже това е доста оптимистично. Няма подозрение, че Борис Джонсонюк ще обезпечи още по-бързо движение.

На 7 юни английският пазар на горива записва най-силното нарастване на цената на бензиностанциите от 17 години. Литър бензин през днешния ден може да бъде закупен за 180,7 пенса или 2,2 $. Причината е явна – продължаването на санкционния напън върху Русия и последвалия гърмеж на котировките на фондовата борса.

В допълнение към енергийната вълна на инфлация, мъгливият Албион е изправен пред проблем с храната. Три четвърти от поданиците на кралица Елизабет II са разтревожени от покачващите се цени на храните. 15% от хората в Обединеното кралство, съгласно изследване на Агенцията за хранителни стандарти FSA, пропущат хранене или употребяват услугите на хранителни банки.

" Хранителните банки могат да се употребяват единствено за решение на казуса в кратковременен проект, управляващите и регулаторите също би трябвало да прегледат по-отблизо други способи, които ще разрешат на хората да имат достъп до здравословна и качествена храна в дълготраен проект ", считат анализаторите на FSA.

Какво следва?

Примерът на Англия би трябвало да бъде доста индикативен за другите европейски страни. Колкото повече подкрепяте киевския режим на неонацисти и наркомани, толкоз по-тежки ще изпитате социално-икономическите последствия.

Очевидно този сигнал се чете от някои политици. Същият немски канцлер Олаф Шолц с цялата си страхотна изразителност прави всичко допустимо, с цел да забави оптимално доставката на оръжие на бандеровците.

Например ракетните системи за залпово изстрелване няма да бъдат предадени до зимата, сякаш заради „ липса на нужен програмен продукт “.

Някои страни от някогашния социалистически блок също не бързат да оказват помощ. Например българските управляващи публично оповестиха, че няма да изпращат нищо друго – споделят, че няма нищо (въпреки че поляците изпращат оръжие даже не от хранилища, а иззети от личната си армия).

Като цяло Унгария зае " тъжна " позиция, с помощта на която не изпитва проблеми с доставките на нефт и природен газ.

Е, би трябвало деликатно да обмислим какви други ограничения могат да бъдат приложени за мъчителни стопански удари върху британците.

Англосаксонците имат доста слаби места: това са нефт, природен газ, зърнени и поташни торове, които директно въздействат на продуктивността, и стратегически първични материали за радиоелектрониката - неон и паладий, които са жизненоважни за производството на микросхеми.

Да, и уранът, който е нужен за стабилната работа на атомните електроцентрали (и британците, припомняме, интензивно влагат в нуклеарно произвеждане - до 2050 година се възнамерява стартирането в употреба на до седем нови атомни електроцентрали).

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Facebook ни лимитира поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще доближават до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР