Организацията “Подай ръка/Заедно за по-добро бъдеще финансира кампания в подкрепа

...
Организацията “Подай ръка/Заедно за по-добро бъдеще финансира кампания в подкрепа
Коментари Харесай

В навечерието на Великден семейства от Тракия получиха подкрепа

Организацията “Подай ръка/Заедно за по-добро бъдеще " финансира акция в поддръжка на 52 лица и фамилии в неравностойно състояние от пловдивския регион " Тракия ". В навечерието на Великден те получиха хранителни артикули от първа нужда и пакет с обичайните за Великденските празници храни.

" За втора година организацията поддържа фамилии в потребност от най-младия пловдивски регион. Огромно благодаря на създателя й Радостин Георгиев и на пловдивския координатор Вера Вулджева за това, което вършат. Адмирации към всички, които отварят сърцата си и оказват помощ на нуждаещите се ", съобщи кметът на " Тракия ".

Пакетите съдържаха млечни артикули, самун, месо, варива (ориз, фасул, леща), картофи, разнообразни тестени произведения - макарони, фиде, юфка, подправки за готвене, олио, оцет и други, консервирани артикули - лютеница, грах, туршия, артикули за мазане. Имаше още козунак, яйца и бои за оцветяване, сладкиши, шоколади, вафли и други.

" До момента сме дали поддръжка с помощ на общината на над 150 фамилии. Отделно от това поемаме грижата за обособени хора или фамилии от регион " Тракия ", които са в тежка житейска обстановка и сами не съумяват да се оправят. Променихме изцяло живота на баба Грозданче от " Тракия ", на която направихме главен ремонт, осигурихме мебели, храна и средства, като и досега има донори, които не престават трайно да и оказват помощ ", припомниха от “Подай ръка/Заедно за по-добро бъдеще ".

В момента организацията още веднъж има дейна акция за дядо Стефан и неговите 4 прелестни внучета, които той отглежда изцяло самичък.

" Вярваме, че с общи старания можем да изградим едно по-добро бъдеще! ", декларират от екипа на “Подай ръка/Заедно за по-добро бъдеще ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР