Организацията на футболните съдии в Англия (PGMOL) обяви в изявление,

...
Организацията на футболните съдии в Англия (PGMOL) обяви в изявление,
Коментари Харесай

Съдийската комисия на Англия осъди отношението към Антъни Тейлър на летището в Будапеща

Организацията на футболните съдии в Англия (PGMOL) разгласи в изказване, че е ужасена от " неоправданата и отвратителна " експанзия, на която е бил подложен съдията Антъни Тейлър на летището в унгарската столица Будапеща. Във видеозаписи, които през вчерашния ден се появиха в обществените мрежи, се вижда нахлуване над Тейлър от ядосани италиански почитатели.

На записите може да се види по какъв начин Тейлър и фамилията му се пробват да избягат от ядосана навалица, която му крещи. Тейлър се засича при опит да се прибере вкъщи в деня след мача Севиля – Рома, приключил 1:1 в постоянното време и продълженията. Испанците подвигнаха трофея Лига Европа за седми път, откакто победиха при осъществяването на дузпите.

След срещата Тейлър, който е упрекван, че не е отсъдил дузпа за Рома в 80-ата минута, беше атакуван яростно и от Жозе Моуриньо. Видеа с неговия яд на паркинга пред стадиона също обиколиха света. Там се вижда по какъв начин някогашният управител на Челси, Манчестър Юнайтед и Тотнъм жестикулира към арбитъра и чиновници на паркинга на стадиона и се чува да споделя " срам “.

" След случая на летището, организацията на реферите на Острова написа: PGMOL е наясно с обикалящите в интернет видеоклипове, показващи по какъв начин Антъни Тейлър и фамилията му са унизени и измъчвани на летище Будапеща. Ужасени сме от неоправданата и отвратителна експанзия ориентирана към Антъни и фамилията му, до момента в който той се пробва да се прибере вкъщи от съдийството на финала на Лига Европа на УЕФА. Ще продължим да оказваме цялостната си поддръжка на Антъни и фамилията му ", се споделя в изказването.

УЕФА чака отчета на Тейлър, който би трябвало да съобщи в границите на 72 часа съгласно регламента, преди да се занимае с държанието и обидите, отправени от Моуриньо. Самият треньор беше осъден с жълт картон по време на срещата.

Но пристрастеностите в целия мач не стихваха и общо 13 футболисти бяха глобени с жълти картони, 7 от които от състава на Рома. Четвъртият арбитър Майкъл Оливър пък имаше много работа, с цел да усмирява аварийните скамейки, като в един миг даже двамата старши треньора влязоха в словесна кавга. Постоянните прекъсвания пък предизвикаха Тейлър да даде общо 25 минути в допълнение време на 120-те игрови.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР