Организацията на Авиоотряд 28 е сериозен проблем и това е

...
Организацията на Авиоотряд 28 е сериозен проблем и това е
Коментари Харесай

Авиоексперт с шокираща версия за повредата на правителствения Фалкон

Организацията на " Авиоотряд 28 " е сериозен проблем и това е повода за следващия случай с държавния " Фалкон " с премиера Бойко Борисов на борда, счита специалистът по авиосигурност Ангел Борисов.

" Този отряд в структурата, която е основана едно време още през 1972 година, в цяла Европа подобен държавен отряд няма. Тези хора са с подготовка непрестанно намаляваща, тъй като водачите не могат да си извършват съответния нальот ", сподели пред bTV Ангел Борисов.

Той дефинира обстановката като " срам ".

" Блокиране на спирачно устройство, да се отлепи на гумата външната част – протектора. 30 години проверявам такива сходни неща – това значи интензивно прекъсване при кацане, натискане на спирачни устройства безобразно и се стига до отрязване на гумата ", изясни случая специалистът.

Според него спирачките са употребявани непозволено.

" Следващата стъпка е пръсване на гумата и стартира премятане през крило и от самолета и от делегацията нищо нямаше да остане ", предизвести още Борисов.

Според него е въпрос на време на стане доста тежък случай.

Борисов и други авиоексперти са предложили към този момент решение на казуса – " Авиоотряд 28 " да има право на комерсиална активност, с цел да не ръждясват машините на земята, а водачите да създадат нужните часове нальот.

" Авиоотряд 28 " има 100 души личен състав, само че нямат право на комерсиална активност, тъй като не са регистрирани по Търговския закон.

" Е щом една сладкарница се записва за един ден, за какво и те да не могат ", попита специалистът.

Ангел Борисов разяснява, че държавните ръководители на останалите страни пътуват с постоянни полети в първа класа, тъй като по-сигурно от това няма.

" Тренирани водачи, самолетите летят всеки ден, храната е за 300 души ", сподели той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР