Организацията Гората.Бг създава Прегръдки от България - център за подкрепа

...
Организацията Гората.Бг създава Прегръдки от България - център за подкрепа
Коментари Харесай

В помощ на украинските майки и деца: Център за настаняване в Перник се нуждае от ремонт

Организацията Гората.Бг основава " Прегръдки от България " - център за поддръжка и настаняване на 70 до 100 майки с деца. Центърът се намира на 20 минути от София, в Перник, на спокойна и зелена улица, с повърхност от 789 кв. м. жилищна повърхност и 800 кв.м. прекрасен двор. Да бягаш от война, с цел да спасиш живота на децата си е извънредно, да не знаеш къде отиваш, да нямаш дом, да не знаеш къде ще спи детето ти. Това разгласиха на страницата си във Facebook от Гората.БГ.

" Не можем да спрем войната, само че можем да помогнем на стотици майки и деца, като им осигурим дом, като им помогнем с документи, с психическа поддръжка, като им помогнем да имат работа и всичко нужно за децата им ", пишат те.

" Затова сътворяваме " Прегръдки от България " - център за поддръжка и настаняване на 70 до 100 майки с деца, където ще се усещат спокойни, ще имат поддръжка, храна, топлота, уют и другарски протегнати ръце, с цел да изградят живота си още веднъж ", допълниха от организацията.

Центърът се намира на 20 минути от София, в Перник, на спокойна и зелена улица, с повърхност от 789 кв. м. жилищна повърхност и 800 кв.м. прекрасен двор, през вчерашния ден 25 прелестни Хора, започнахме ремонтите, обзавеждането и всичко нужно, влагаме сърце и душа и ще стане отлично!

За да стане отлично имаме потребност от поддръжката Ви, нужни са ни мебели, техника, други неща, вероятно средства, в случай че можете да дарите и подкрепите.

Ето лист с нужните неща и по какъв начин може да помогнете: (За дарения по листата: Андреа на телефон 0895 46 73 63)

Можете да дарите и средства с съображение " ПОДКРЕПА ЗА МАЙКИ С ДЕЦА ":Банков път:IBAN: BG74RZBB91551011840078Титуляр: Фондация " Гората.бг " С карта, посредством всеки от PayPal бутоните тук:Чрез PayPal, с всеки от PayPal бутоните тук:Благодарим Ви, с Вашата поддръжка ще помогнем на първите майки и деца до броени дни!Изказваме дълбоки благодарности на Grohe Bulgaria, които поемат нужното за всички 8 бани, както и на Matrax, които подариха 60 чисто нови матрака, висок клас и 70 възглавници, на и, които ще превозят всяко подаяние гратис.Благодарности и на всички доброволци за труда и сърцето, което влагат! Благодарности на всички Хора, за поддръжката и съпричастността към майките и децата, бягащи от война и към нашата идея " Прегръдки от България "!
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР