Организаторите на вече традиционния кино фестивал в Трайбека в Ню

...
Организаторите на вече традиционния кино фестивал в Трайбека в Ню
Коментари Харесай

В Трайбека ще има и фестивал на телевизионните филми

Организаторите на към този момент обичайния кино фестивал в Трайбека в Ню Йорк оповестиха, че стартират напълно настрана събитие, отдадено на разнообразното наличие, което се излъчва по малките екрани, кабелните канали и основаните в интернет платформи.

Първият тридневен Tribeca TV Festival ще се състои сред 22 и 24 септември.

Програмата планува прожекции и диалози с присъединяване на известни имена от киното. Част от тях ще бъдат отдадени на завръщането на комедийния сериал " Уил и Грейс ", на идните министър председател на драмите Queen Sugar, Designated Survivor and Gotham.

На телевизионната Трайбека ще се приказва за международната премиера на Look But With Love - документален сериал от 5 епизода за живота в Пакистан, употребяващ виртуална и добавена действителност.

В Съединени американски щати през днешния ден всяка година се основават повече от 400 телевизионни шоу стратегии, учредени на сценарни текстове. В този бизнес работят както обичайните малките екрани и кабелни мрежи, по този начин и онлайн платформи като Netflix, Amazon и Hulu. Фестивалът в Трайбека отдели специфична секция на този сегмент едвам през предходната година.

" Преди 10 години нямахме потребност от ефирен фестивал. Сега с измененията на телевизионния пейзаж - и като качество, и като количество на стратегиите - към този момент има смисъл ", съобщи Робърт де Ниро, съосновател на добилото международна известност събиране на създатели в Долен Манхатън от 2002г. насам. Той самият за пръв път е номиниран за премия " Еми " за ролята си на финансовия шарлатанин Бърнард Мадоф във кино лентата на НВО " Магьосникът на лъжците ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР