Организаторите на турнира в предоставиха на Арина Сабаленка допълнителен ден

...
Организаторите на турнира в предоставиха на Арина Сабаленка допълнителен ден
Коментари Харесай

Сабаленка за смъртта на бившия си партньор: „Немислима трагедия“

Организаторите на шампионата в предоставиха на Арина Сабаленка спомагателен ден отмора. Това заяви формалният уебсайт на WTA.

Мачът от втория кръг против испанката Паула Бадоса трябваше да се организира през днешния ден, само че беше отсрочен за на следващия ден. Причината е кончината на колегата на тенисистката Константин Колцов. 43-годишният треньор и някогашен играч по хокей на лед дойде в Маями, с цел да я поддържа. Той обаче почина, откакто скочи от балкон на хотел. От полицията прецизираха, че няма данни за насилствени дейности и най-вероятно става въпрос за самоубийство или безразсъден случай.

Сабаленка дефинира като покруса случая с Колцов. „ Смъртта на Константин е немислима покруса и въпреки че към този момент не бяхме дружно, “, сподели Сабаленка в изказване. „ Моля, уважавайте моето персонално пространство и персоналното пространство на фамилията му в този сложен миг “, добави тя.

42-годишният Колцов игра за националния тим на Беларус на Олимпийските игри през 2002 и 2010 година и прекара три сезона с Питсбърг Пингуинс от Националната хокейна лига сред 2003 и 2006 година Той има три деца от някогашната си брачна половинка.

Бадоса е най-хубавата другарка на Сабаленка и също приказва по тематиката. „ Разговаряхме дълго през вчерашния ден, през днешния ден също. Знам през какво минава. Шокирана съм, тъй като не желая да страда. Много е некомфортно, че би трябвало да играят против нея. Но ѝ дадох обещание да не приказвам за това и няма да го върша. Тя е мощна и ще откри сили “, сподели Бадоса.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР