Организаторите на церемонията за наградите Оскар разкриха първата група от

...
Организаторите на церемонията за наградите Оскар разкриха първата група от
Коментари Харесай

Зендая, Брендън Фрейзър и Мишел Йео ще връчват статуетки на Оскар-ите

Организаторите на церемонията за премиите " Оскар " разкриха първата група от звезди, които ще връчват статуетки на 10 март, съобщи ДПА.

Звездата от кино лентата " Дюн " Зендая ще се причисли към носителя на наградата Ал Пачино и трикратно номинираната Мишел Пфайфър, с цел да се включат в най-голямата вечер в шоубизнеса в " Долби тиътър " в Лос Анджелис.

Zendaya, Brendan Fraser, Michelle Yeoh and More Set as Oscar Presenters
— Variety (@Variety)
Статуетки ще връчват също четирима от отличените за актьорско майсторство предходната година: Брендън Фрейзър от " Кит " и Мишел Йео, Ки Хи Куан и Джейми Лий Къртис от " Всичко на всички места едновременно ".

Към звездите ще се причислят носителите на " Оскар " Махершала Али, Никълъс Кейдж, Джесика Ланг, Лупита Нионго, Сам Рокуел и Матю Макконъхи, оповестиха изпълнителните продуценти на церемонията Радж Капур, Моли Макниърни и Кейти Мълън.

Преди церемонията, която за четвърти път ще бъде водена от Джими Кимъл, към състава на водещите ще бъдат добавени още звезди.

Zendaya, Brendan Fraser and Michelle Yeoh among stars to present at Oscars

— Standard Culture (@ESCulture)
Актьорът, който е на 56 години, ще бъде отпред на шоуто за втора поредна година, като преди води церемониите през 2017 и 2018 година, напомня ДПА.

Церемонията ще бъде излъчена онлайн от Лос Анджелис на 10 март.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР