Организаторите на автомобилното състезание връчиха купата Мемориал Валерий Великов“ на

...
Организаторите на автомобилното състезание връчиха купата Мемориал Валерий Великов“ на
Коментари Харесай

Организаторите на автомобилното състезание връчиха купата „Мемориал Валерий Великов“ на кмета на Шумен

Организаторите на автомобилното съревнование връчиха купата „ Мемориал Валерий Великов “ на кмета на Шумен

Председателят на АСК „ Стари столици “ Петър Минчев, уредник на автомобилното съревнование по планинско нанагорнище, което се организира в Шумен през почивните дни, връчи купата „ Мемориал Валерий Великов “ 2022  на кмета на Шумен Любомир Христов.

От името на състезателите и на всички участници в ралито той благодари на кмета и неговия екип за отличните условия, които бяха основани за осъществяване на надпреварата.

„ Доволни останаха както  състезателите, по този начин и публиката, която съумя оптимално да се наслаждения на ралито. Състезанието се организира по най-хубавия метод. Изключително оспорвано. Атестат за интереса към него беше и присъединяване на най-хубавите водачи от страната с най-мощните коли. Това, в действителност, е и доказателството за значимостта на мемориала и като кръг от Националния шампионат по планинско нанагорнище “, разяснява още Минчев.

Кметът Любомир Христов поздрави още един път уредниците и участниците в автомобилното съревнование. Той уточни, че общината ще продължи да поддържа спортни събития, които връщат спортната популярност на Шумен и носят наслада и приятни страсти на публиката.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР