Организаторите на автомобилния салон в Женева обявиха, че 2023 година

...
Организаторите на автомобилния салон в Женева обявиха, че 2023 година
Коментари Харесай

Автосалонът в Женева бе отменен… отново

Организаторите на автомобилния салон в Женева оповестиха, че 2023 година също няма да е късметлийска за едно от най-популярните автомобилни събития в целия свят. По проект ревюто трябваше да стартира на 14 февруари и да продължи до 19 февруари, откакто последното сходно събитие в швейцарския град се организира през 2019 година. Причините за анулацията на събитието са свързани със международната геополитическа конюнктура, стопанската система и рискът от завръщане на пандемията от ковид.
`Автосалонът

Все отново уредниците работят върху различен план и дават обещание да приготвят първото по рода си събитие в Катар в края на 2023 година. През миналата година те оповестиха, че дружно със салона в Женева, те ще провеждат и подобен в Доха, който ще се състои през ноември.
`Автосалонът

„ Сега сме изцяло фокусирани върху организирането на GIMS в Доха и чакаме скоро да потвърдим датите и формата на това новаторско събитие с нашите сътрудници в Катарския туризъм “, " разкри Сандро Мескита, изпълнителен шеф на Международното автомобилно ревю в Женева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР