Организаторът на екопротестите се оказа активист на партия "Зелените", пише

...
Организаторът на екопротестите се оказа активист на партия "Зелените", пише
Коментари Харесай

Вижте организатора на екопротестите, които незаконно блокират София


Организаторът на екопротестите се оказа деятел на партия "Зелените ", написа ПИК. Петър Кърджилов прикани еко деятели да излязат на улицата и да стачкуват нелегално против втория въжен превоз на Банско. Сценарият на зелените лъсна във фейсбук. Те желаят да провокират безредица в страната.

Ето кой в действителност е Петър Кърджилов:

Д-р Петър Кърджилов е на 33 години от гр. София. Бакалавър по Връзки с обществеността, магистър по Електронни медии и лекар по Обществени връзки и осведомителни науки. Работи като специалист връзки с обществеността в Института за етнология и фолклористика с Етнографски музей при Българска академия на науките. Има девет годишен стаж в обществената връзка и медиите и над петнайсет години деятел за отбраната на човешкото здраве и българската природа. Член е на Съюза на учените в България и Националния съвет на партия „ Зелените “. Автор е на над 70 медийни и научни изявления по публично значими тематики. Дипломиран воден избавител към БЧК, доброволец при гасене на пожари в планински терени и други спешни обстановки.

А ето какво написа самият Кърджилов във Facebook:

Petar Karjilov: Здравейте!

Ще се съберем тази вечер още веднъж в центъра ударна група, както и на 4 януари на огромен митинг също в центъра. Имаме потребност обаче от по-радикална, друга, шумна, зрелищна и безапелационна акция с присъединяване на повече хора. Споделям по тази причина тук за разискване предлагането на Младелин Младо от през вчерашния ден в групата Зелените във Facebook. Той имаше поради това да се случи през днешния ден, само че си би трябвало най-малко ден организация, тъй че можем, в случай че се съберем през днешния ден задоволително, да го създадем на следващия ден. За акцията са нужни хора с коли и повече хора без коли, които да изпълнят колите, несъмнено и образни материали. Също и човек с дрон, който да снима и да разпратим видеото, дружно с настояванията ни до европейски медии.
"За на следващия ден предлагам да се съберем 10-15 коли на кръговото на автомагистрала Люлин и Струма с Перник и да блокираме цялото придвижване. Там към 20 30 индивида ще създадем няма подобен безпорядък. Останалите желаят не желаят ще се включат в митинга. "
Потвърдили до в този момент присъединяване сме Младелин Младо Димитров (Младелин Димитров), Petko Kovachev, Marian Hristov (не мога да го тагна) и аз. Младо и аз сме с коли, аз имам 6 места, той 4. Който желае да взе участие, дано се съобщи посредством коментар тук. Пишете също дали сте с кола и какъв брой места имате ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР