Органите на реда сякаш имат особен интерес към Явор Бахаров.

...
Органите на реда сякаш имат особен интерес към Явор Бахаров.
Коментари Харесай

Адвокат на Явор Бахаров: МВР сякаш има особен интерес моя клиент

" Органите на реда като че ли имат необикновен интерес към Явор Бахаров. Има някаква заформила се наклонност ". Това съобщи юрист Денислав Асенов във връзка последния конфликт на ченгетата с артиста, отказал да даде проба за опиат.

От думите на Асенов излиза наяве, че все още с Бахаров не са могли да се чуят и да приказват в елементи какво и по какъв начин е станало, тъй като актьорът има представления и е ангажиран.

" Тепърва ще се срещнем в София. В момента Явор има зрелище някъде в провинцията. Когато се забележим, ще се срещна със случая, само че този път не е доста по-различен от предишния ", изрази мнението си юристът.

Изказването на бранителя бе във връзка това, че единствено преди дни неговият клиент още веднъж попадна под прицела на ченгетата. Миналия петък актьорът е спрян от пътни служители на реда на пътя София-Варна за рутинна инспекция. Когато униформените са видели кой е зад кормилото, незабавно са поискали да му създадат тест за опиати.

Актьорът е отказал, каквото право има, само че това провокирало ченгетата да му вземат книжката и да смъкват номерата на колата му.

След това актьорът е извикла такси и продължи пътя си за столицата, като се извинил, че има зрелище, написа
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР