Органите на реда сгащили тази нощ Ивайло Цветков Нойзи да

...
Органите на реда сгащили тази нощ Ивайло Цветков Нойзи да
Коментари Харесай

И Нойзи кара пиян: Съпругът на Мария Игнатова шофира с два промила алкохол

Органите на реда сгащили тази нощ Ивайло Цветков Нойзи да кара в нетрезво положение. Полицаите спрели  БМВ-то  на законния брачен партньор на Мария Игнатова през нощта, някъде към 2 след среднощ. Драмата се разиграла наоколо до Фанатастико, който се намира в Драгалевци.

Известния журналист и публицист направил усещане на проверяващите, че се държи несъответстващо и фъфли когато приказва. Това провокирало подозрение на служителите на реда, които незабавно го подложили на тест за алкохол и опиати.Дали са го познали не излиза наяве, само че след инспекцията дрегерът отчел повече от два промила алкохол в тялото на известния като социална персона Нойзи.

След определяне на нарушаването Ивайло Цветков незабавно бил арестуван за 24 часа в ареста. Все още няма изясненост какво в правил по това време на нощта и дали настоящата му половинка знае за среднощните подвизи на благоверния си брачен партньор.

Журналистът е следващата социална фигура, която сяда зад кормилото и ръководи колата си съвсем мъртво пийнал. Преди време това се случи с певицата Белослава.Дрегерът на която регистрира 1,25 промила. В момента тя е подсъдима.

Автор: Лупа.бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР