Органите на реда са предприели санкции за нарушения спрямо протестиращи

...
Органите на реда са предприели санкции за нарушения спрямо протестиращи
Коментари Харесай

Глобиха протестиращи в Хасково, затворили АММарица за половин час

Органите на реда са подхванали наказания за нарушавания по отношение на протестиращи от деянията на неодобрение от нощес, заяви ОД на Министерство на вътрешните работи - Хасково. Както съобщихаме, при дейностите група от към 150 души се откъсна от главното шествие в регионалния център, придвижи се пешком до автомагистрала " Марица " при пътен възел " Крепост " и блокира за половин час аутобана.

От протестните шествия нощес са открити 23 малолетни деца на автомагистралата без компаньон. За това са формирани 23 акта по Закона за протекция на детето, прецизира пресцентърът на дирекцията на Министерство на вътрешните работи.

Издадени са били и 30 акта и 11 фиша по Закона за придвижване по пътищата, както и протокол за полицейско предписание. Доведени в полицейските ръководства са били 2 лица по Закона за Министерство на вътрешните работи за определяне на идентичност.

От пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи - Хасково означават, че до този миг протестните дейности минават без съществени нарушавания на реда. Напомня се обаче, че законите важат за всички и се приканва протестиращите наложително да съблюдават дадените от полицейските чиновници разпоредби.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР