Оранжевият човек е лош. Това е наратив, който става все

...
Оранжевият човек е лош. Това е наратив, който става все
Коментари Харесай

Анти-тръмпистката тълпа унищожава Америка, подстрекавана от демократите

Оранжевият човек е неприятен. Това е разказ, който става все по-трудно да бъде подложен на критика, даже на фона на обстоятелството, че следените от демократите градове потъват в безпорядък, а на американците им е писнало от остарялото статукво от епохата на Обама и Клинтън, разяснява Мичъл Феърщайн, представен от

Средната и дребната съсловия са изкормени, а огромните американски градове биват унищожавани от тълпата. А коя е тълпата? Те са Антифа, БЛМ ( "Черните животи имат значение''), идеолозите от демократическите елити и тяхната мултимилионерска медийна агитация. Тълпата и поддръжниците й основават краен трайбализъм, който раздира Америка.

Съвсем позорно, членове на Демократическата партия в Конгреса приканват за "бунт по улиците ", а мечтаният президентски екип на демократите от Байдън и Камала Харис поддържат анархията, хаоса и насилието посредством мълчанието си, до момента в който танцуват по свирката на тълпата, казвайки и правейки всичко с цел да вземат властта посредством втълпяване на боязън, гнет и неустановеност измежду гласоподавателите.

Демократите не осъдиха пика на убийства, грабежи и принуждение, който болести огромните американски градове, само че доста от тях вместо това работят за унищожаване на бюджетите на полицията по време на колосалната престъпна вълна. "Хората би трябвало да си вземат малко самун ", както конгресменката от Ню Йорк Александрия Окасио-Кортес изясни за грабежите.

Демократическият кабал, който се води от представителя на Камарата Нанси Пелоси от Калифорния и нюйоркския конгресмен Джери Надлър, ръководител на Правната комисия, интензивно отхвърлят убийствата, грабежите и насилието, до момента в който здания горят, а работни места се закриват. И всичко било поради систематичния американски расизъм и бялата привилегия - в случай че не ми вярвате, питайте интелигенцията.

Хвърляйки масло в огъня на плячкаджиите, медиите предизвикват още непотребен боязън и суматоха като непропорционално трансформират всичко в сензация като част от рецесията с КОВИД, даже когато "фалшивите обстоятелства " са в цялостен контраст на науката. Това изцяло влиза в духа на психическата интервенция, за която се приказва в скандалния документален филм на Майли Уийвър "Шадоугейт ", както и на книгата на Патрик Берги "Жертви на блатото " - роман за основана на страха интервенция по надзор, наречена "Интерактивни интернет интензивности " или IIA. Вие решавате какъв брой желаете да им вярвате, само че бързината, с която "Шадоугейт " бе цензориран за "език на омразата " и фактът, че Уийвър бе задържана, приказва много.

Миналата седмица планът "страх " версия 2.0. за изборите през 2020 бе стартиран от Байдън и Харис, които настояха всички американски "патриоти " да носят маски през идващите 3 месеца, потвърждавайки, че това щяло да избави 40 хиляди живота. Байдън и Харис отхвърлиха да цитират даже едно научно проучване или доказателство, с цел да отговорят на въпросите. Политиката им? Просто мълчете и се подичнявайте!

Дискутирах обстойно и необятно по какъв начин Амазон, Google, Facebook, Туитър, Епъл, Нетфликс и Ютуб могат да манипулират изхода от президентските избори. Американската двупартийна система наподобява наред с това да си седи тихичко и да допусне финансираните от уолстрийтските акули олигарси от Силиконовата котловина да извъртят изборите и да приложат "кенсъл " културата (култура на отрицанието) със страха и подчинението като съществени характерности. Свободата на словото, демокрацията и свободата ще бъдат унищожени. Поздравления, Уолстрийт - Байдън и Харис са подготвени да вършат, каквото вие заповядате!

Върховенството на закона от дълго време към този момент е отстранено, както и статуите и историята, като "расистки остатъци " на предишното, основани от остарелия бял човек. А сред тълпите, Съединени американски щати се трансформират в химера на позитивната дискриминация, която в реалност е станала бананова република, ръководена от малко, само че гласовито и принудително малцинство на крайбрежните елити, финансирано от плутократи. Добре пристигнали в "Уокейстан " (игра на думи, "стан " - страна, а "Уоке " - будна, от израза, с който либералите и антифа се назовават, бел.р.). И несъмнено наподобяващата на фракция индоктринация, която се движи от всесилните "гурута на мултикултурализма ".

"Сивата дама " на Ню Йорк - вестник Ню Йорк Таймс е съвършен образец за медия, която се е трансформирала в ляволиберална ехо-камера, която заповядва на читателите си какво би трябвало да мислят. Всякаква журналистическа индиферентност е отхвърлена и вестникът е "еволюирал " в пристрастна публицистична медия, която отстранява всяко сериозно мнение, разбор, смисъл, логичност и обстоятелства. Ню Йорк Таймс към този момент държи монопола над "прогресивната мисъл ", която е освободена от всякаква журналистическа нравственос и върви по мрачния път на "будните идеолози ", които изкривяват истината и включват ненормални платформи като основаната на цензурата "култура на отхвърлянето " и апели за "премахване на полицията ".

В съдействие с холивудската милиардерка Опра Уинфри и компанията й Лайнсгейт, "Дамата на разказа ", т.е. вестникът, се пробва да наложи черно леке на историята и да отхвърли всеки, който се съпротивлява. Защо американската правосъдна система разрешавала разговор, който щял да разреши на ВСЕКИ да подлага на критика, дискриминира или атакува хората за това какви са се родили? А Законът за дискриминирането е явен - нелегално е да се държиш друго с хората въз основата на характерности като цвят на коата, пол, възраст, етнос, народност, вяра или политически възгледи.

Превратът стартира преди 30 години, когато Клинтъните пристигнаха на власт, а академичната общественост се заинтересува повече от индоктринацията, в сравнение с от образованието, което бе завладяно от културния марксизъм. Както Оруел ни предизвести, "войната е мир, свободата е робството, а незнанието мощ ". Днешната мантра е "многообразието е мощ ". Ако отричате това вие сте расист, сексист, хомофоб и противен човек, за който тълпата ще се погрижи да бъде цензориран, уволнен, унизен и остракизиран от обществото.

Лявото искаше Байдън да си избере цветнокожа жена за вицепрезидент, без значение дали има качествата, само че стига да е черна жена, поради позорната история на Байдън по расовите въпроси. Още преди Байдън да капитулира, левичарски групи създадоха и изпратиха на главните медии 32 страници писмени указания със закани, в случай че някой посмее да сложи под въпрос разказа. Ако прекрачиш линията, ще бъдеш систематизиран като расист, сексист и доста други "изми ".

След номинацията на Харис имаше още повече гениално мислене от крайбрежните университетски елити и сторонници на подправените вести. Ню Йорк Таймс бяха подигравани за това, че възродиха Камала Харис, както и за ревизионитската си история, когато я нарекоха "прагматична и умерена ". GovTrack подреди Харис като 4-тия най-либерален сенатор в 115-тия Конгрес. А личното й минало в действителност демонстрира, че като прокурор е била всичко друго, само че не и прогресивна. Харис не е защитавала жертвите на половите хищници. Харис не е осъждала педофилите свещеници. Но въпреки това Харис е приемала дарения от "борда на католическия диоцез в Сан Франциско " на стойност 50,950 $.

Сенатор Камала Харис ще направи и каже всичко, което би трябвало с цел да има власт. Преди да види каквито и да е обстоятелства за подправеното "престъпление от ненавист " измислено от Джуси Смолет, Харис не е имала проблем да пусне следния разделящ и насърчаващ расови кавги туийт:

"Джуси Сомлет е едно от най-милите, нежни човешки същества, което познавам. Моля се за бързото й възобновяване. Това бе опит за съвременно линчуване. Никой не би трябвало да се опасява за живота си, поради пола или цвета на кожата си. Трябва да се борим против омразата. "

Когато по-късно доказателствата демонстрираха, че Джуси Смолет си е измислила "престъплението от ненавист ", Харис отхвърли да си върне изявлението. Това ли е водачество? Къде е осъждането? Искаме ли тази жена да е толкоз покрай президентството?

Тези президентски избори ще са най-важните за оцеляването на републиката!

"Развълнувана съм да поздравявам Камала Харис в историческия екип на демократите. Тя към този момент се е потвърдила като неповторим публичен чиновник и водач. И знам, че ще бъде мощен сътрудник на Джо Байдън ", написа в обществените мрежи Хилари Клинтън.

Съединени американски щати към този момент не са народна власт, а олигария. Уолстрийт, Силиконовата котловина, медийните пропагандатори и крайбрежните елити желаят промяна на режима и обществото, както и културна смяна. Нека горенето на книги стартира! Това ли е, което болшинството от Америка желае? Пука ли им на партиите за хората, които съставляват?

"Оранжевият човек - неприятен " - това е всичко, което съставлява акцията Байдън - Харис. Никакви въпроси и диспути не са евентуални. Забравете за обстоятелствата, че следените от демократите градове са инфестирани с закононарушения и на прага да бъдат невъзможни за живеене. Че разликите сред най-богатите и бедните в никакъв случай не са били по-големи, че десетки хиляди американци годишно умират от наркозависимост, че 40 милиона са безработни, а Федералният запас продължава да избавя банкерите с едно цунами от задължения, до момента в който не свършат хлябът и цирковете в империята. Това са маловажни неща, значимото е, че ОРАНЖЕВ ЧОВЕК, ЛОШ ЧОВЕК!

Двойката Байдън - Харис подсигурява, че задачите на олигархията ще бъдат засилени, богатите ще станат по-богати, а всички други ще бъдат прецакани - още веднъж.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР