Оралното здраве е за съжаление един от най-пренебрегваните аспекти на

...
Оралното здраве е за съжаление един от най-пренебрегваните аспекти на
Коментари Харесай

Здравето на зъбите определя колко дълго ще живеем

" Оралното здраве е за жалост един от най-пренебрегваните аспекти на цялостното човешко здраве. Красивата усмивка от дълго време се счита за знак на благосъстояние и разцвет и през днешния ден ние знаем повече, защото виждаме, че всеки ден се появяват нови доказателства, свързващи оралното здраве с дълголетието. Добрата вест е, че по-голямата част от проблемите на устното здраве са елементарно предотвратими с добра хигиена, само че необятната общност не е задоволително образована по какъв начин да се грижи вярно за зъбите и венците си ", споделя Борис Тръпчевич, основен изпълнителен шеф на FOREO, в коментар на шокиращата статистика за навиците за миене на зъби, която демонстрира, че 12% от хората не си мият зъбите по 2 дни, а 2% в никакъв случай не ги мият.
По-голямата част от проблемите на устната празнина са елементарно предотвратими с добра хигиена
От години насам една от водещите тематики, обвързвана със здравословния статус на индивида е тази за оралната хигиена. Нейното въздействие върху организма е потвърдено несъмнено посредством редица научни изследвания, които за жалост демонстрират, че занемаряването и неглижирането й е измежду водещите аргументи за развиването на съществени болести. Колкото и необичайно да звучи за мнозина, провокирането, както и изострянето на сърдечно-съдовите проблеми, диабетът и други диагнози имат директна връзка със здравето на зъбите и венците. А към този стряскащ факт се прибавя и още един - в устната празнина, и по - съответно в плаката живеят над 300 различнивидабактерии. Тесе отоговорни за болесттите, зараждащите инфекциозни процеси в нея, както и за кариесите, които унищожават най-ценното " оръжие " на индивида - усмивката.Липсата на красиви и здрави зъби от дълго време към този момент не е единствено козметичен проблем, който провокира дискомфорт, само че все пак от ден на ден хора не помнят, че здравето и типа им не зависят единствено от визитата при зъболекаря. За бялата и красива усмивка са нужни систематични и верни грижи, само че с цел да има резултат от тях е от извънредно значимо значение средството, което избираме за почистването им. Традиционната четка за зъби е желана от множеството хора поради това, че е налична, само че за жалост тя се затруднява при отстраняването на остатъците от храна по зъбите, както и мъчно доближава до всички " затънтени " кътчета в устата. Тук на помощ идва електричекският й вид, който обезпечава по-дълбоко разчистване и премахване на нечистотиите в устната празнина, които предизвикат развалянето на зъбите. Но тя има своите особености, една от които е подменянето на четчицата на всеки няколко месеца, което доста хора не помнят да създадат или не вършат за икономисване на разход, а товая трансформира в развъдник за патогените.

Вземайки поради настройките на хората, както и всичко, от което се нуждае устаната празнина като грижа, от шведската компания FOREO основават революционна четка за зъби 4 в 1, която освен почиства зъбите, само че и езика, бузите и венците. ISSA 3 е първата смарт четка за зъби, която реализира сложна грижа при почистването на устната празнина и в това време не изисква замяна на главата или на каквото и да е по нея на всеки няколко месеца. И на процедура съчетава няколко функционалности в едно. Тя е 10 000 пъти по-хигиенична от найлоновите четки с козина, разполага с 11 000 T-звукови пулсации в минута и има два пъти по-силна новаторска, хибридна глава на четката, която обезпечава по-ергономично измиване на зъбите без да се постанова упражняването на никакъв напън.В съпоставяне с елементарните ръчни четки за зъби ISSA 3 реализира унищожаване на 30% повече плака, с което предотвратява развиването на болести вследствие на нейното струпване. Щадяща е към венците, само че безпощадна към остатъците от храна, като съумява да реализира зашеметяващите 140% усъвършенстване на положението на устната хигиена.Сред преимуществата на звуковата четка за зъби от ново потомство е, че тя не разрешава на бактериите да се задържат по повърхността й. Това я прави най-хигиеничния апарат, който с едно USB зарежда не работи безупречно 365 дни, употребявайки 4 пъти по-висока скорост от тази на електрическата четка за зъби, чиято глава се върти с ритъм от към 2500 до 7500 удара в минута.Но ISSA 3 е създадена освен да се грижи за здравето на устаната празнина. Уредът с ергономичен дизайн, направен от медицински силикон, е щадящ и към природата. За разлика от пластмасовите четки за зъби, чието разграждане лишава 400 години,  ISSA 3 предлага неведнъж, хигиенично и продължително решение, като по този метод оказва помощ за понижаване използването на артикули за персонална хигиена от вида за еднократна приложимост. По -важното е, че най-новото звуково откритие на FOREO дава подсъзнателен и елементарен за потребление апарат, с който се реализира високо равнище на орална хигиена и професионална грижа за красива усмивка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР