Опустошителни изображения показват степента на щетите, причинени от пожара на

...
Опустошителни изображения показват степента на щетите, причинени от пожара на
Коментари Харесай

Шокиращи изображения показват разрушена фондова борса в Копенхаген и обвита в дим, докато пожарът опустошава сградата

Опустошителни изображения демонстрират степента на вредите, породени от пожара на фондовата борса в Копенхаген тази заран.

Огромен Пожарът в историческата постройка Børsen в датската столица раздруса страната, защото публични лица и локални поданици оплакваха загубата на главен обект на културното завещание. Часове по-късно екипите за незабавна помощ не престават обезверено да се пробват да овладеят пъкъла. Нов набор от изображения демонстрира големи струи гъст, пикантен пушек, покриващи покрива на Старата фондова борса, до момента в който пожарникарите употребяват маркучи, с цел да се оправят с огъня.

Кадри, оповестени по-рано, демонстрираха момента, в който емблематичният шпил на постройката се счупи от покрива и се претърколи на улицата изпод. Министърът на културата на Дания Якоб Енгел-Шмид се включи в Туитър, с цел да разгласи тъгата си от " ужасните фотоси ", които се популяризират от пожара. Той сподели: „ Колко прочувствено е да изпиташ по какъв начин чиновниците в Børsen, положителните хора от службите за незабавна помощ и минаващите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР