Определят Том Харди като хамелеон в киното. И това е

...
Определят Том Харди като хамелеон в киното. И това е
Коментари Харесай

10 любопитни факта за Том Харди

Определят Том Харди като хамелеон в киното. И това е безусловно целесъобразно, тъй като като се изключи че ловко съумява да влезе в облика на най-различни по темперамент герои, той трансформира фрапантно фигурата си според от кино лентата, в който взе участие.

Този артист може да изиграе всичко, само че най-добре му пасват комплицираните, сложни персонажи, които имат завист вместо кръв във вените си.

Освен всичко това той е пъклен хубав, надарен и доста добър брачен партньор. Представяме ви 10 любопитни обстоятелството за 44-годишния секссимвол на Холивуд.

1. Родителите

A post shared by Tom Hardy Variations (@tomhardyvariations)

Бащата – Едуард “Чипс ” Харди, работи като драматург, публицист, основава комедийни скечове и е изобретателен шеф на известна лондонска рекламна организация. Майката – Анн Елизабет Харди, е художничка от ирландски генезис.

2. Раждането

Едуард Томас Харди се ражда на 15 септември 1977 година в лондонския квартал Хамерсмит. Том е единственото дете на Едуард и Анн и цялата родителска сила и обич е съсредоточена върху него.

3. Проблемите

На нежната възраст от 13 години Том е на “ти ” с алкохола, а до 16 години, използването на крек стартира да го трансформира в руина. Тогава е изключен от учебно заведение поради кражба. Пристрастяването му го завлича толкоз, че следват арести за крадена кола и нелегално владеене на оръжие.

4. Повратният миг

Един ден е открит примрял на улица в Лондон в локва от личната си кръв. Това е повратният миг, който го кара да постъпи за рехабилитация, да издържи 28 дни на филтриране и да осъзнае, че в действителност има проблем. Точно на улицата, на границата сред живота и гибелта, Том се преражда. Трезвен е от този миг насам.

5. Рапирането

Още като младеж Харди подписва контракт за рап реализатор. Продуцент на всички негови песни е Едуард Трейси под псевдонима Eddie Too Tall. Записите са правени в една спалня, а самите песни в никакъв случай не са били в действителност приключени. Автор на всички тогавашни текстове е самият Харди, подвизавал се под името Tommy No. 1.

6. Моделството

Когато е на двадесет и една години, преди да се отдаде напълно на актьорството, взе участие и печели състезанието за модели “Find Me a Supermodel ”, който се излъчва в английско телевизионно шоу “Big Breakfast ”. Заедно с успеха подписва и къс контракт с организацията “Models One ”. Определя го като един от най-срамните моменти в живота си.

7. Експериментите

Пред известно американско списание артистът признава, че в ранните си години е обичал да опитва, по тази причина има зад тила си и няколко полови контакта с мъже. Но този интервал е в предишното за артиста и в този момент той е изцяло и напълно предан на фамилията си.

8. Връзките

A post shared by Tom Hardy Variations (@tomhardyvariations)

Жени за първата си брачна половинка – Сара Уорд, единствено 3 седмици откакто се срещат. Двамата са дружно от 1999 година до 2004 година. За спомен от брака им му остават две татуировки, отдадени на Сара.

След като съумява да преодолее зависимостите си, артистът стартира да се среща с режисьорката Рейчъл Спийд. Тя го подарява с първия му наследник – Луис Томас. Отношенията на Рейчъл и Том по този начин и не доближават до брак и завършват.

По време на фотоси артистът се среща и влюбва във втората си брачна половинка – Шарлот Райли. Двамата вземат участие дружно във филмовата акомодация по книгата на Емили Бронте “Брулени хълмове ”. Двамата се женят през 2014 година, а през 2015 година се ражда тяхното момиченце. В края на 2018 се ражда и синът им.

9. Татуировките

A post shared by Tom Hardy Variations (@tomhardyvariations)

Том има над 20 татуировки по тялото си и обожава да се татуира. Всяка една от тях е направена във значим за него миг. Колекцията му включва няколко надписа, гарван, знамето на Англия, вълк, китайски змей, името на брачната половинка му, буквите на някогашната му жена, децата му.

Сред по-любопитните татуси е името на агентката му Линди Кинг. Преди години Том ѝ споделя, че в случай че успее да го вкара в Холивуд, ще си я татуира и по този начин и двамата извършват обещанието си.

Една от последните татуировки на Том е след загуба на бас с Леонардо ди Каприо, с който са близки другари. След излизането на “Завръщането ” Ди Каприо планува, че Том Харди също ще бъде номиниран за “Оскар ” за поддържаща роля във кино лентата. Харди приема облога, като самичък избира премията – изгубилият ще си направи татуировка по желание на спечелилия.

Британецът в действителност е номиниран за ролята си в “Завръщането ”, а Ди Каприо към този момент е измислил каква татуировка би трябвало да си направи неговият сътрудник: “Leo knows everything! ”

10. Благотворителността

През 2010 година става дипломат на благотворителната фондация на принц Хари – “The Prince’s Trust ”. Лице е на благотворителната акция “Stand Up To Cancer ”, която има за цел да обясни на обществото нуждата от постоянни профилактични прегледи като действителна предварителна защита на рака.

Участва в акция на организацията “PETA ” за поощряване на осиновяването на бездомни животни. Тренира дружно с кралските гвардейци като част от благородната самодейност “Reorg ”. Това е организация на джиу джицу тима на кралската армия в Англия, която се занимава с битката против пост травматичния стрес – тежка борба, която огромна част от служилите в армията би трябвало да водят през целия си живот.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР