Определено изненадваща и неочаквана новина от автомобилния свят.Испанската марка SEAT

...
Определено изненадваща и неочаквана новина от автомобилния свят.Испанската марка SEAT
Коментари Харесай

Автопазарът се разтресе! Култова марка каза сбогом

Определено изненадваща и непредвидена вест от автомобилния свят.

Испанската марка SEAT възнамерява да спре производството на нови коли след 2030 година, променяйки изцяло посоката си на развиване. Това заяви уеб сайтът Autocar, подовавайки се на фирмена информация, написа Факти бг.
-->
В момента единственото електрическо транспортно средство на SEAT е скутерът Mo. Марката обмисля стартирането и на други " решения за подвижност ", в това число микроколи за споделено шофиране и колела.

В момента единственото електрическо транспортно средство е скутерът Mo. Марката обмисля стартирането и на други " решения за подвижност ", в това число микроколи за споделено шофиране и колела.

Решението на испанската марка е директно обвързвано със възбраната за продажба на нови коли с мотори с вътрешно горене от 2035 година в Европейския съюз. До 2030-а обаче SEAT ще продължи да създава коли.

Модернизираният микроавтомобил SEAT Minimo, който е версия на Renault Twizy, би трябвало да стане един от първите нови планове в границите на новата тактика на марката. Пускането на модела беше отсрочено заради пандемията, само че в този момент управлението даде " зелена светлина ".

Ръководителят на SEAT Уейн Грифитс споделя, че SEAT няма да създава електрически коли най-малко до 2026 година. Подмарката Cupra обаче ще създава електрически модели на стандартни коли, написа Ауто Блиц..

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР