Определено 2021 беше златна за Сара Драгулева – настоящата половинка

...
Определено 2021 беше златна за Сара Драгулева – настоящата половинка
Коментари Харесай

Гаджето на Папи Ханс: Имам мозък, затова нямам силикон

Определено 2021 беше златна за Сара Драгулева – актуалната половинка на Папи Ханс. Красавицата се изявява в сериала Братя, за малко време се трансформира в сполучлив инфлуенсър, тв водещ и модел. И има за какво! Няма по какъв начин да отречем, че Сара е извънредно красива и най-хубавото при нея е, че тази хубост е изцяло естествена!

Виж още: Интимно от спалнята: Папи Ханс и Сара Драгулева в буйна фотография

Наскоро попаднахме на сторита с въпроси и отговори в Instagram, на които Сара споделя, много забавни обстоятелства за себе си, които не знаехме до този миг. 

Преди време ни беше направило усещане, че Сара и Папи не се следват един различен в обществената мрежа и в този момент получихме отговор на въпроса за какво е по този начин. Оказва се, че двамата просто ценят извънредно доста персоналното си пространство. Прекарват задоволително време дружно, нямат потребност да се следват и онлайн.

Виж още: От Елена от " Игри на волята ", през Сара Драгулева до Златка: Родните мацки с най-красиви дупета

Запитана от почитателите си дали има промени и корекции по себе си – Сара дава отговор шеговито, че измененията ѝ са единствено ментални, а на въпроса „ Защо няма силикон? “ – отговорът ѝ е безапелационен – „ Защото имам мозък и нямам потребност! “ По всичко проличава, че Сара е 100 процентова привърженичка на естествената хубост като преди време беше показа, че даже е премахнала остаряла татуировка.

Що се отнася до съвършеното ѝ тяло, актрисата споделя, че избира груповите функционални тренировки, тъй като фитнесът е отегчителен за нея. 

Изображение: https://www.instagram.com/sarahsergey/

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР