Определението война по пътищата е придобило буквално изражение в Благоевград,

...
Определението война по пътищата е придобило буквално изражение в Благоевград,
Коментари Харесай

Пешеходец стреля с пистолет по движещ се автомобил в Благоевград

Определението " война по пътищата " е придобило безусловно изражение в Благоевград, където пешеходец стреля по движещ се автомобил. Причината за офанзивата с огнестрелно оръжие не е известна все още, само че се допуска, че това, което го е ядосало, е държанието на пътя на лидера на леката кола.

Шофьорът описа пред Нова телевизия, че до момента в който карал, се загледал в таблото на автомобила. Когато вдигнал взор, видял, че на пешеходната пътека пред него има човек.

" Сложил ръцете в джобовете и с качулка, не ме беше видял даже. Набих спирачки и той се изплаши ", описа за случката Стилиян.

" Спрях, с цел да му се извиня. Но той потегли към колата очевидно сърдит ", добавя младият мъж, по тази причина решил да продължи по пътя си. Тогава чул по какъв начин се чупи задният прозорец на автомобила му.

" Реших, че ме е замерил с камък. Но мой другар караше зад мен. Той ми сподели, че индивидът е извадил револвер, с който е стрелял по мен ", спомня си Стилиян.

Впоследствие се схваща, че мъжът е стрелял с въздушен револвер.

Кой е стрелецът - не е ясно. Стилиян също не съумял да види лицето му поради качулката.

Хора от същия квартал се оплакаха, че преди няколко седмици и техните коли са потърпевши, откакто били простреляли. Те обаче се съмняват това да е дело на един и същи човек.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР