Определени обекти по Черноморието са атакувани от ежедневни проверки на

...
Определени обекти по Черноморието са атакувани от ежедневни проверки на
Коментари Харесай

Сидеров пита кой и защо проверява едни заведения, заобикаляйки други

Определени обекти по Черноморието са атакувани от ежедневни инспекции на маскирани и тежко въоръжени служители на реда, а това убива една част от българския туристически бизнес, за сметка на друга. За това сигнализира националният представител и водач на " Атака " Волен Сидеров на влизане в постройката на Районната здравна ревизия (РЗИ) в Бургас. Депутатът е в града, с цел да търси сметка по чие разпореждане здравните инспектори затварят заведения по морето.
 
На ексклузивен брифинг през вчерашния ден в наличието на регионалния шеф Вълчо Чолаков и шефа на РЗИ доктор Георги Паздеров, вицепремиерът Валери Симеонов разгласи, че две от емблематичните заведения по Черноморието – „ Хедон ” в Созопол и „ Какао бийч ” в Слънчев бряг, са запечатани след заповеди на здравната ревизия.
 
Ето какво разяснява Сидеров: „ Шпиц команди с маскирани служители на реда, въоръжени тежко, като при терористична акция, основани от РЗИ и Министерство на вътрешните работи, стряскат хората и нападат избрани обекти, които всеки Божи ден са подложени на инспекции. Всичко това убива, наблягам доста дебело, една част от българския туристически бизнес, за сметка на друга. Други олигарси тук в района, доста покрай вас, не биват закачани и пипани с пръст. Има едни братя, които скоро ги предложиха за медал " Стара планина " или за Нобелова премия в Свети Влас. Някой проверявал ли е техните обекти и марината в курортното населено място? Там узнавам, че почиват доста сполучливо в този момент представители на държавното управление ”. Народният представител в прав текст ги назова " военна хунта ".
 
" На какво съображение са запечатани обектите, на чие предписание са чиновниците на РЗИ и имат ли директна връзка със Симеонов ", попита Сидеров доктор Мариана Кофинова, заместител началник на здравната ревизия. По думите й РЗИ работило главно по сигнали. Д-р Кофинова се ангажира и с писмен отговор. Сидеров пък акцентира, че и той ще подаде сигнали за инспекция - както на обектите на Симеонов, по този начин и за заведения на  в Свети Влас.
 
Лидерът на " Атака " посочи категорично, че " по Конституция съставлява целия народ, също така е и ръководител на парламентарната група - една от двете, която изпрати във властта държавното управление ". И " в това си качество, се вслушва във всеки един сигнал, всяко едно недоволство, което стига от него от гласоподаватели, групи от хора, гилдии ".-->
 
Сидеров разясни, че по проблема с инспекциите е имал и " съществени настоятелен срещи " с няколко десетки индивида. " В момента държавното управление, употребявайки държавни институции като тази, пред която сме в този момент, и Министерство на вътрешните работи в лицето на локалното ОДВР, биват употребявани като шпиц команди ".
 
Сидеров посочи, че в никакъв случай не се е възползвал от привилегиите на властта, не е употребявал станции на държавното управление, нито някакви места, които са специфични, а ходел по " общия ред " в Созопол.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР