Оправдаха се очакванията, че разединените доскоро националисти отново ще се

...
Оправдаха се очакванията, че разединените доскоро националисти отново ще се
Коментари Харесай

Каракачанов обърна поглед към Марешки и Симеонов за изборите

Оправдаха се упованията, че разединените до неотдавна националисти още веднъж ще се съберат поради идните предварителни парламентарни избори. След като в края на април НФСБ на към останалите крайнодесни обединения, в четвъртък водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов сподели, че е подготвен да я поеме.

На специфичен брифинг по тематиката Каракачанов подсети, че обединените националисти получиха към 600 000 гласа на президентските избори през 2016 година и към 320 000 на парламентарния избор идната година. Разединението преди вота през 2021 година, когато Вътрешна македонска революционна организация се състезава независимо, а НФСБ се коалира с " Воля " на Веселин Марешки, Каракачанов изясни с дрязгите сред водачите на обособените обединения. Затова той предложи следното решение на Симеонов и Марешки: да се отдръпват от бъдещите кандидат-депутатски листи. " Тази формула би решила този спор кой пръв стартира и кой е по-виновен ", посочи той.

На процедура с обръщението си към тези партийни водачи той сподели и кои чака да бъдат евентуалните му съдружни сътрудници.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР