Опозореният като премиер Кирил Петков спретна нова, чудовищна лъжа. Пред

...
Опозореният като премиер Кирил Петков спретна нова, чудовищна лъжа. Пред
Коментари Харесай

Киро лъже като за последно - "осигурил" Томислав Дончев, Даниел Митов и Екатерина Захариева да подкрепят свалянето на ветото!

Опозореният като министър председател Кирил Петков спретна нова, чудовищна неистина. Пред своите съпартийци в " Продължаваме промяната " и европейски представители той твърдял, че има обезпечена поддръжката на зам.-шефовете на ГЕРБ Томислав Дончев и Даниел Митов, както и на някогашната външна министърка Екатерина Захариева.

От ГЕРБ обаче отхвърлиха пред " 24 часа " да са водени диалози с Кирил Петков или представители на " Продължаваме промяната " за Северна Македония. " Това е неистина и нищо, което предлага Кирил Петков, няма да получи поддръжка от нас ", декларират от партийния пресцентър.

Плановете на Петков са още тази седмица да изиска разискване в Народното събрание, което да му разреши повдигане на ветото против гаранции от Европейски Съюз, че българските условия стават част от договарянията за присъединение на Северна Македония.

От " ИТН " пък оповестиха, че ще желаят още в сряда да има закрито съвещание на Народното събрание, на което подалата оставка външна министърка Теодора Генчовска да изчете паметните мемоари от срещи на Кирил Петков.

Според Има Такъв Народ от тях щяло да стане ясно, че министър председателят предавал националните ползи. " Дали пък там няма еврокомисар, който споделя по какъв начин Петков предава ползите ни ", запита в понеделник зам.-шефът на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР