Опозореният холивудски продуцент Харви Уайнстийн беше преместен в затвор в

...
Опозореният холивудски продуцент Харви Уайнстийн беше преместен в затвор в
Коментари Харесай

Преместиха Харви Уайнстийн в затвор в Ню Йорк

Опозореният холивудски продуцент Харви Уайнстийн беше изместен в затвор в американския щат Ню Йорк, откакто прекара близо две години в Калифорния, съобщи АП.

Уайнстийн беше наказан за изнасилването на италиански модел през декември 2022 година в Лос Анджелис, напомня Българска телеграфна агенция. Щатската работа за корекции и публичен контрол сподели, че е преместила Уайнстийн в затвор със междинна сигурност в Ню Йорк, откакто е разгледала потребностите му от лекуване на здравословни проблеми.

Уайнстийн е съосновател на продуцентската компания „ Мирамакс “. Той беше прочут като една от най-влиятелните фигури във филмовата промишленост,

до момента в който голям брой дами не го упрекнаха в обезчестяване, физическо принуждение и полов тормоз през 2017 година

Сред жертвите му са актрисите Анабела Скиора и Ашли Джъд.

Уайнстийн беше наказан на 23 години отнемане от независимост в Ню Йорк за обезчестяване и полов тормоз над две дами. Присъдата му в Лос Анджелис пък се равнява на още 16 години в пандиза.

Според юристите му, 71-годишният Уайнстийн страда от здравословни проблеми, в това число проблеми със сърцето, диабет, сънна апнея и проблеми със зрението.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР