Опозицията пак атакува властта ГЕРБ-СДС и ДПС излязоха с остри

...
Опозицията пак атакува властта ГЕРБ-СДС и ДПС излязоха с остри
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС пак поискаха нови избори

Опозицията отново нападна властта

ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи излязоха с остри заявления от парламентарната естрада, с които упрекнаха държавното управление, че не се оправя с рецесиите, пред които е изправена страната - високите цени, инфлацията, позицията на България за войната в Украйна, съобщи

От ГЕРБ-СДС отново желаеха нови избори. А от Движение за права и свободи приканиха за незабавен проект за справяне с рецесиите.

„ Днес България е по-бедна, по-разединена отпреди 100 дни. Българският публичен живот наподобява на Кирил Петков - комплициран, неспасяем и обезсърчителен. Ние виждаме като единствен излаз от създалата се обстановка оставка на държавното управление, разформироване на 47-ото Народно заседание и привикване на предварителни парламентарни избори”, съобщи Тома Биков от ГЕРБ-СДС.

„ Управляващите работят ден за ден, без никакви ограничения. Призоваваме държавното управление да създаде проект с ограничения за превъзмогване на рецесиите, като се търси надпартиен консенсус”, съобщи Джевдет Чакъров от Движение за права и свободи.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР