Опонентът на Кубрат Пулев за двубоя на 27-ми октомври в

...
Опонентът на Кубрат Пулев за двубоя на 27-ми октомври в
Коментари Харесай

Хюи Фюри: Изненадата за Пулев съм аз

Опонентът на Кубрат Пулев за дуела на 27-ми октомври в столичната зала „ Арена Армеец “ - Хюи Фюри дойде довечера на ВИП-а на летище София. Той беше съпроводен от татко си Питър Фюри, който е негов управител и треньор, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Британецът не разкри дали приготвя специфична тактичност за дуела против Пулев.

„ Ще видите във вечерта на срещата. Изненадата за Пулев съм аз. А кой е любимецът в мача ще решат букмейкърите “, отговори сбито боксьорът.

Двубоят сред двамата ще дефинира наложителния кандидат на Международната боксова федерация за пояса на Антъни Джошуа или Александър Поветкин. Джошуа залага всичките си трофеи в дуела с руснака, който е на 22 септември на стадион „ Уембли “ в Лондон. В момента международната купа на IBF е владеене на Антъни Джошуа.

„ Независимо какво ще се случи на 27-ми, аз съм на 100% сигурен, че ще продължа да играя за международната купа “, съобщи Фюри.

Той показа, че няма избрани боксьори против, които желае да се изправи, само че е подготвен да се бие с всеки, който пожелае да се бие с него. Боксьорът сподели още, че на мача чака поддръжка от доста хора, както и от българите.

На въпрос на БГНЕС какво не знаем за него, британецът сподели, че цялата информация за него е в интернет, като не изключва вероятността сред нея да има и погрешна такава.

Фюри показа, че не идва за първи път в България, тъй като тук като той, по този начин и татко му имат другари.

Стана ясно още, че на следващия ден двамата боксьори ще дадат взаимна конференция в хотел " Маринела ".

БГНЕС напомня, че Кубрат Пулев има 25 победи, 1 загуба, 13 нокаута. Той ще се изправи против 23 годишния първенец на Англия в тежка категория Хюи Фюри с 21 победи, 1 загуба, 11 нокаута в исторически елиминационен мач на 27 октомври в „ Арена Армеец “. Хюи Фюри е братовчед на някогашния международен първенец в тежка категория Тайсън Фюри, който съумя да детронира Владимир Кличко в двубой, който се състоя на 29 ноември 2015 година в Германия.

Последният медалист за България в бокса от олимпийски игри, притежател на бронзово отличие от Лондон 2012 - Тервел Пулев с 11 победи с 11 нокаута ще се боксира пред родна аудитория за най-престижния приз в професионалната си кариера - европейската купа в полутежка категория.

Негов противник ще бъде аржентинецът с италиански паспорт - Леонардо Брузесе с 19 победи, 5 загуби, 6 победи с нокаут.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР