Опитвате се да се храните здравословно. Тренирате всяка сутрин. Като

...
Опитвате се да се храните здравословно. Тренирате всяка сутрин. Като
Коментари Харесай

Пет признака, че имате здравословен проблем

Опитвате се да се храните здравословно. Тренирате всяка заран. Като че ли се грижите добре за себе си. Чувствате се ужасно. Вярвате, че сте безусловно здрави, написа profit.bg.

Понякога обаче се оказва, че одобряваме първите признаци на здравословните проблеми като част от забързаното си всекидневие.

И това е забавно: Преяждането може да докара до инсулт или инфаркт

Оплаквания, като отмалялост и инсомния, най-често са подценявани. Не бива да бъде по този начин. Ето за какво:

1. Внезапно рухване на косата

Все повече хора в наши дни залагат на домашни шампоани и маски. Трябва да знаете, че необяснимото опадане на косата може да бъде знак, че имате проблем с нея. Освен това то е симптом на прекомерно доста стрес и непълноценно хранене. Консултирайте се с доктор.

2. Хронична отмалялост

Всеки един човек има претрупан график. Затова е изцяло разумно в края на деня да се усещаме смазани. Ако усещате отмалялост, макар че не сте правили нищо трудоемко, това е знак, че страдате от хронична отмалялост.

Тя постоянно е предизвикана от липса на сън, претоварване с работа или продължителни фамилни проблеми.

3. Нередовно изхождане

Запекът не е смешка работа. Той може да докара до съществени здравословни проблеми. Нормално е в забързаното всекидневие да пропуснете обстоятелството, че се изхождате нередовно. За да коригирате обстановката, започнете да се храните здравословно, променете метода си на живот, някои от своите привички.

Задължително приемайте до 25 грама фибри всекидневно. Това ще усъвършенства придвижването на червата.

4. Главоболия

За мнозина главоболието е израз на забързания метод на живот и претрупания график. Ако това недоволство е постоянно и мощно като интензитет, консултирайте се с доктор незабавно.

5. Подуване

То може да се дължи на нездравословни хранителни привички или удвояване на порцията от бобови култури за деня. Честото отичане обаче може да предизвика съществени здравословни проблеми – да вземем за пример рак на яйчниците, глутенова нетърпимост, бъбречна непълнота и заболявания на черния дроб.

Консултирайте се с доктор!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР